Вдова Йосипа Кобзона Нінель розкрила подробиці життя з артистом: зради, діти і важка хвороба

Неллі Михайлівна, вдова Йосипа Кобзона, в ефірі програми "Доля людини" розповіла про спільне життя з артистом, в якому за час їхнього шлюбу бувало всяке.

Йосип Давидович помер у 2018-му незадовго до свого 81-річчя від раку простати. Співак довгі роки лікувався у самих різних лікарів як в Росії, так і за кордоном. Йому робили кілька операцій — якісь пройшли успішно, якісь не дуже.

Згодом процедури перестали допомагати, а хвороба — піддаватися лікуванню. Медики контролювали його стан стільки, скільки це було можливим, однак в підсумку саме онкологія стала причиною відходу Кобзона з життя.

Иосиф Кобзон
Йосип Кобзон

У важку хвилину артиста підтримувала його дружина Нінель, з якою вони прожили в шлюбі цілих 47 років. Вона стала гостею “Долі людини” з Борисом Корчевніковим, де розповіла про те, як важко бути дружиною чи не найголовнішої зірки естради.

Неллі подарувала Йосипу двох дітей — сина Андрія та доньку Наталю, хоча зараз вона шкодує, що не встигла народити чоловікові ще спадкоємців:

“Двоє дітей — це так мало. Треба було народити більше”, — сказала вона в бесіді з ведучим шоу.

Семья Кобзона
Сім’я Кобзона

За її словами, виконавець дуже пишався сім’єю, проте одного разу він ледь не втратив близьких. У вісімдесятих вдові Кобзона розповіли про роман чоловіка на стороні. Вона і сама відчувала це:

“Кожна дружина може зрозуміти, чи є у її чоловіка захоплення чи ні. Він заперечував, але я знала, що не так”.

Через зраду Нінель пішла від Йосипа Давидовича на півроку, забравши дітей. Образа була такою сильною, що жінка навіть не думала миритися. У підсумку вони все одно помирилися, а поштовхом до цього стала хвороба Кобзона — на нервовому грунті у нього розвинувся радикуліт.

Кобзон с женой
Кобзон з дружиною

Побачивши знаменитого чоловіка, який насилу пересувався без сторонньої допомоги, Неллі пробачила його і вони знову з’їхалися. З тих пір подібного не повторювалося.

Коли пара дізналася про онкологічний діагноз Кобзона, він намагався триматися, незважаючи ні на що. Нінель теж цілком підтримувала його і не давала падати духом. У якийсь момент вона зрозуміла, що стан артиста погіршується, однак вони залишалися сильними до останнього:

“Звичайно, я розуміла, що він йде. Але ми намагалися все зробити, так себе вести, щоб… Ви знаєте, ми з ним, залишаючись наодинці, ніколи не говорили про хворобу. Ніхто нікому не скаржився”, — підсумувала жінка.

Нелли Кобзон в программе Судьба человека
Неллі Кобзон в програмі Доля людини

Більше про інших зірок, яких теж не обійшло стороною це важке захворювання, дивіться у відео:

Схожі статті

Перемішала фарш з кефіром: це простіше, ніж біляші та чебуреки, а як смачно! На перекус за 10 хвилин

М'ясні оладки за цим рецептом виходять дуже пухкими та ніжними. Ця страва може стати відмінною заміною класичним котлетам, або слугуватиме варіантом сніданку, чи вечері.

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.