Дружина Фагота Ольга Навроцька розповіла, чому до цих пір не стала мамою: “Вік такий, що вже важкувато”

Українська дизайнерка і режисерка Ольга Навроцька вперше відверто розповіла про те, чому у них з Фаготом з ТНМК досі немає дітей.

З Олегом Михайлютою героїня нашої сьогоднішньої статті вже 11 років перебуває в цивільному шлюбі. Незважаючи на такий довгий термін, пара все ще не зіграла весілля і не обзавелася спадкоємцями, хоча в майбутньому вони не виключають такої можливості.

Ольга стала гостею програми “Зірковий шлях” на телеканалі Україна, де поділилася правдою про багаторічні відносини з фронтменом групи “Танок на майдані Конго”.

Познайомилися Навроцька та Михайлюта на 30-річчі Маші Єфросиніної, причому на той момент Олег був не вільний — зустрічався з журналісткою на ім’я Настя. Незважаючи на те що дівчина була від нього вагітна, музикант розірвав ці відносини, тому що закохався в Ольгу.

Олег Михайлюта с сыном Никитой от прошлых отношений
Олег Михайлюта з сином Микитою від минулих відносин

Навіть ця звістка ситуації не змінила. Фагот хоч і не одружився на матері своєї дитини, спадкоємця визнав і бере активну участь у його вихованні — у нього підростає 10-річний син Микита.

Кохана співака рада, що він вже реалізувався як батько, оскільки сама народжувати не поспішає:

“Олег Дуже не проти був би, але у мене в принципі вже і вік такий, що вже це важкувато зробити і є певні… Ну ось ні, не моя тема. Кожному своє, так що я childfree, виходить”.

Ольга Навроцкая
Ольга Навроцька

Що стосується заміжжя, то Ольга розповіла, що Михайлюта одного разу вже робив їй пропозицію:

“Він її робив на самому-самому початку, коли я намагалася від нього втекти. Загалом, робив, але невчасно. Я думаю, що якби ми напилися десь в Лас-Вегасі і пішли одружилися, це мені сподобалося б. А так, ні, не хочу”.

Також Навроцька розповіла, як прийшла в дизайнерську професію. Про це вона мріяла ще зі школи, проте вступити до університету їй не вдалося. Тоді Оля влаштувалася на роботу спочатку в мультиплікаційну студію, а потім в нафтову компанію помічницею президента.

Фагот и Ольга Навроцкая
Фагот і Ольга Навроцька

Проте, мрія її не покидала і одного разу вона показала свої ескізи подрузі Ользі Горбачовій. Та принесла їх співачці Ірині Білик, яка зацікавилася роботами героїні статті.

Незабаром Навроцька стала стилістом Білик та її балету, після чого до неї посипалися замовлення від безлічі інших зірок. Так вона і стала однією з найвідоміших вітчизняних дизайнерів.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.