Олена Шоптенко вперше відповіла на чутки про роман з Зеленським та з Вінником: втомилася “розбивати” сім’ї

Відома українська танцівниця Олена Шоптенко вперше прокоментувала чутки про роман зі своїми партнерами по "Танцях з зірками".

Саме цей проект подарував Олені широку популярність, завдяки якій її знають у всіх куточках України. Перша поява героїні нашої сьогоднішньої на паркеті відбулася в далекому 2006-му, тоді вона була партнеркою шоумена і актора Володимира Зеленського, який став президентом країни.

Алена Шоптенко
Олена Шоптенко

Останній сезон, в якому Шоптенко взяла участь як хореограф в парі, ознаменувався тим, що вона танцювала з повелителем вовчиць Олегом Винником. Незважаючи на те що протрималися вони на проекті недовго, навколо них ходила немислима кількість чуток про службовий роман.

Олег Винник та Олена Шоптенко на Танцях із зірками 20 вересня
Олег Винник та Олена Шоптенко на Танцях з зірками

У програмі “Неймовірна правда про зірок” Олена зізналася, що кожен раз, як тільки вона танцює з новим партнером, їм завжди приписують таємні відносини, чи то Зеленський, чи то Винник:

“Це неправда просто тому, що це неправда. Я розбиваю сім’ї, таке відчуття. Я не розумію, чому я створюю таке враження”.

Шоптенко в Невероятной правде о звездах
Шоптенко в Неймовірній правді про зірок

Шоптенко розповіла, що віддані шанувальниці Олега їй навіть писали, навіщо ж вона так над ним знущається на репетиціях, що він може змінити за одне тренування по 5 футболок. А 14 років тому танцівниця за чутками ледь не стала причиною розлучення Зеленських:

“Я танцювала не з президентом. Я танцювала з дуже крутим шоуменом, бізнесменом. Так багато про це запитують, що я навіть просто нічого не можу відповісти, тому що я вже занадто багато раз на це відповідала”, — заявила Олена на питання про роман з Володимиром Олександровичем.

Шоптенко и Зеленский
Шоптенко і Зеленський

Цікаво, що в родині Шоптенко і її чоловіка Олексія Іванова тема ревнощів під забороною. Більш того, хореограф нормально ставиться до того, що чоловік підтримує дружні стосунки зі своєю колишньою дружиною, тому з довірою у них немає ніяких проблем.

spot_img

Схожі статті

Такого сала завжди мало: ріжеться як масло, а на смак як елітна буженина. Мій ходовий рецепт за 10 хвилин

Закуска з солоного сала є найоптимальнішим варіантом – виручить у будь-яку скрутну хвилину. До того ж надасть ситості всій родині. За 10 хвилин усе підготуєте, а за 3 дні можна буде й скуштувати.

Нереальна смакота на обід або вечерю. Картопляне пюре та трохи фантазії: рецепт картопляних кульок у соусі

Багато хто шукає смачний варіант обіду. Відповідних страв існує безліч. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому і сподобається вам із першої спроби.

Найкращий десерт з “нічого”. Готую кілька разів на тиждень, з’їдають за хвилини: рецепт пирога із вишнею

Усі ми в душі ласуни, а мрія вечеряти апетитними десертами для багатьох головна. Для таких ситуацій чудово підходить ситний пиріг із сиром та вишнями. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.