Хто з українських зірок загруз у великих кредитах: Павло Зібров, Лілія Ребрик та інші

Незважаючи на високі гонорари в сфері шоу-бізнесу, навіть зірки беруть кредити, причому на звичайні речі як і всі звичайні люди.

Герої нашої сьогоднішньої добірки в рамках програми “Зірковий шлях” розповіли про свої “кредитні” історії та в черговий раз довели, що життєві проблеми знаменитостям теж знайомі.

Народний артист України Павло Зібров не соромився звертатися за фінансовою допомогою, коли з цим були проблеми. При цьому співак тут же зазначив, що раніше всі брали кредити і ніхто не боявся, просто зараз “банки здуріли”.

“Ми брали на машину, одну з перших машин, ми брали на квартиру, я пам’ятаю, кредит. Ну а як же без цього”, — сказав Зібров.

Павло Зібров
Павло Зібров

Тепер же Павло Миколайович не розраховує ні на кого, крім себе, щоб у разі чого не потрапити в боргову яму, адже через кризу в країні, а на додачу до цього і через пандемію, планувати гастролі стало практично неможливо.

Ведучий шоу “Говорить Україна” Олексій Суханов теж став позичальником, коли купив квартиру в Латвії біля моря. Хоча йому і довелося тугіше затягти пояс, щоб не затягувати з поверненням боргу:

“100 разів подумаю, перш ніж зроблю вибір”.

Олексій Суханов
Олексій Суханов

Актриса Лілія Ребрик не побоялася двічі влізти в борги перед банком, причому обидва рази гроші потрібні були на житло — спочатку на власне, а потім на спільне з чоловіком Андрієм Диким, там вони з дітьми і живуть:

“У мене вже була квартира, я виплачувала кредит. Я думаю: “О, Боже, знову кредити, знову з нуля”. Так, ми почали все з нуля”, — зізналася Лілія і додала, що в підсумку вони ні про що не пошкодували.

Лілія Ребрик
Лілія Ребрик

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.