Євген Кошовий вперше розповів, скільки витратив на весілля: “Це весілля увійшла в трійку найдорожчих “

Кварталівець Євген Кошовий вперше розповів, чому одружився в борг і скільки коштувало весілля.

Євген Кошовий одружився 7 липня 2007 році. Обраницею коміка стала танцівниця Ксенія. На момент весілля дружина Кошового була на другому місяці вагітності.

Нещодавно Євген Кошовий з дружиною Ксенією дали відверте інтерв’ю Олицькій для її YouTube-каналу. Там вони розповіли все – від першого знайомства до вартості весілля.

Євген Кошовий дав інтерв'ю Олицької
Євген Кошовий дав інтерв’ю Олицької

Кошовий зізнався, що хотів розкішне весілля в той час, як Ксенія хотіла відсвяткувати подію в сімейному колі.

“Я хотів зробити все красиво, тому напозичав і зробив”, – зізнався Кошовий.

Євген зізнався, що його весілля обійшлося в 15 000 доларів. У 2007 році це були шалені гроші. Комік зазначив, що його весілля увійшло в трійку найдорожчих весіль 2007 року.

весілля Кошового
весілля Кошового

Звичайно, на той час Кошовий ще не мав стільки можливостей і не був сильно багатий, тому на весілля прийшло гроші позичати. Він взяв гроші в борг у студії “Квартал 95”, але, як повідомляє Кошовий, борг він віддав швидко. Частину боргу Євген погасив подарованими на весілля грошима, а решту виплатив протягом року.

Також Кошовий розповів, який подарунок йому подарували його друзі і колеги зі студії “Квартал 95”. Це виявився дуже практичний і потрібний в господарстві холодильник, який, до речі, до цих пір стоїть на кухні коміка. Правда на той момент, коли був зроблений цей подарунок, забирати його було нікуди. Свою квартиру Кошовий придбав тільки через півроку після весілля.

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.