15-річна дочка Олі Полякової розповіла про дорослі стосунки з хлопцем: зіркова мама схвалила

Дочка поп-зірки Олі Полякової Маша вже майже рік перебуває у відносинах з хлопцем Андрієм.

15-річна Маша Полякова дала відверте інтерв’ю програмі “Зірковий шлях” і розповіла, як познайомила батьків зі своїм обранцем.

Бойфренда Маші звати Андрій і він її однолітка. Підлітки почали зустрічатися ще рік тому. Маша хоч і рідко, але іноді показує свого хлопця в особистому блозі в Інстаграм. Варто зазначити, що фотографії там далеко недитячі. Дочка Полякової не посоромилася і одного разу опублікувала фото, де вони з Андрієм цілуються.

Маша Полякова з хлопцем
Маша Полякова з хлопцем

В інтерв’ю Марія зізналася, що вже познайомила свого хлопця із зірковою мамою і батьком. Втім, з батьками Андрія вона теж знайома.

Дівчина згадує, що знайомство Андрія з її батьком було трохи дивним. У той час, коли хлопець був в гостях у Маші, її батько повернувся додому. Тоді Поляков попросив хлопчика сходити за кавою, так як вдома зламалася кавоварка. А ось з мамою Маші знайомство Андрія пройшло на більш офіційному рівні. Оля Полякова провела бесіду з обранцем неповнолітньої дочки і пояснила, що робити можна, а що не можна. За словами Маші, мама прямо сказала, що у них можуть бути тільки поцілунки і нічого більшого.

Маша Полякова з хлопцем
Маша Полякова з хлопцем

Варто відзначити, що раніше Оля Полякова розповідала, що її 15-річна дочка Маша є дуже важким підлітком. Під час прямого ефіру зі своєю колегою Анною Седоковою співачка розповіла, що знаходила у дочки сигарети. Так само Маша тікала з дому та могла обізвати свою зоряну мати не найкращими словами. Також Полякова поділилася своїми методами виховання старшої дочки, зокрема вона розповіла, як карає Машу за її вчинки. Вона просто забирає у своєї дочки телефон на деякий час.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.