Дружина Дзідзьо розповіла, чому за стільки років шлюбу у них до сих пір немає дітей: “Якось немає часу”

Дружина українського артиста Дзідзьо в невеликому, але відвертому інтерв'ю публічно зізналася, що мріє стати мамою.

Ярослава Хома раніше не потрапляла в поле зору широкої публіки, зате тепер про неї знає вся Україна, адже вона теж підкорює сцену під сценічним псевдонімом SLAVIA. Вийти з тіні знаменитого чоловіка жінка наважилася не так давно, випустивши провокаційний хіт під назвою “Я тобі не мамка”.

співачка SLAVIA
Співачка SLAVIA

Примітно, що знаменитий чоловік завжди зупиняв дружину від того, щоб та зайнялася шоу-бізнесом. Михайло намагався уберегти кохану від всіх тягот професії, з якими знайомий не з чуток. Втім, труднощів Ярослава, очевидно, не боїться.

Герої статті познайомилися ще під час навчання в музичному училищі, коли їм було по 17. Одружені вони вже 7 років, хоча в цілому пара разом цілих 20 років. Незважаючи на настільки тривалі відносини, закохані досі не обзавелися дітьми.

весілля Дзідзьо
Весілля Дзідзьо

В інтерв’ю для телепрограми “Зірковий шлях” SLAVIA пояснила, з чим це пов’язано:

“Ну, я б дуже хотіла. Думаю, що треба. [Чоловік] говорить, що теж хоче, але якось немає часу. Ніколи у нього немає часу”.

Ярослава Хома в програмі Зірковий шлях
Ярослава Хома в програмі Зірковий шлях

Не тільки на батьківство артист не знаходить часу. За словами співачки, Дзідзьо постійно працює, адже навіть недавню відпустку в Домініканській Республіці вона провела сама. День народження дружини теж не виняток:

“Вже все домовлено, організовано, і тут Михайло в останній момент говорить: “А… Я ж забув, а у мене зйомка”. Кажу: “Ну ти ж перенесеш, правда?”. Каже: “Ясно , що ні”. Це обідно. Хочу відчувати увагу від чоловіка як не до мами і не до мамки. Хочеться відчути себе жінкою”, — зізналася Ярослава.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.