Ксенія Мішина зізналася, що її обранець Олександр Еллерт нічого не робить по дому: скоро здадуть нерви

Ксенія Мішина в інтерв'ю програмі "ЖВЛ" зізналася, що всі обов'язки по дому впали на її плечі.

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт з’їхалися через пару днів після фіналу шоу “Холостячка”. Закохані, за відносинами яких стежить буквально вся країна, живуть разом з 8-річним сином Ксенії Платоном. Крім того, у них часто гостює дочка Олександра Еллерт Еля. Вони навіть взяли дівчинку з собою на відпочинок в Домінікані.

Ксенія Мішина з Олександром Еллерт і дітьми в Домінікані
Ксенія Мішина з Олександром Еллерт і дітьми в Домінікані

Нещодавно Ксенія і Олександр дали інтерв’ю програмі ЖВЛ і розповіли, як розподіляють домашні обов’язки по дому. У закоханих запитали, які суперечки у них виникають в побуті.

“Хто повезе дитину в школу. Хто сьогодні буде довше спати. Хто сьогодні на 10 хвилин буде довше спати. За ці 10 хвилин ми боремося. Саша нічого не робить, я все роблю. Ні, Саша мені відразу сказав: Ксюша, я ненавиджу мити підлогу, давай цим будеш займатися ти. Все інше він у всьому мені може допомогти, але підлоги це моя парафія “, – розповіла Ксенія Мішина.

Нагадаємо, нещодавно Ксенія Мішина натякнула на власну вагітність. У Інстаграм-акаунті шоу “Ліпсінг батл”, в якому Ксенія бере участь, з’явився невеликий уривок програми, де Тіна Кароль запитує у екс-холостячки Мішиної, чи вагітна вона. І ось що відповіла наречена Олександра Еллерта:

“Ого, Тіна! Ви дізнаєтеся про це з найближчої фотосесії! “

Така відповідь екс-холостячки змусила шанувальників припускати, що з дня на день Ксенія Мішина покаже фотографії, де продемонструє вагітний живіт.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.