Зірка серіалу “Бригада” Сергій Безруков зубожів та вліз в борги: “Платити мені ще багато років”

Відомий російський актор Сергій Безруков зізнався, що має проблеми з фінансами, а щоб забезпечити сім'ю, працювати йому доводиться посилено.

Широку популярність Сергію принесла роль Саші Білого в серіалі “Бригада”. З тих самих пір кар’єра Безрукова пішла в гору, він знявся в безлічі інших кінокартин. Найбільш вражаючі — “Майстер і Маргарита”, “Азазель”, “Єсенін”, “Пушкін. Остання дуель”, “Висоцький. Дякуємо, що живий”. Проте, зараз сидіти склавши руки і пожинати плоди минулої слави артист не може.

Сергій Безруков в ролі Саші Білого
Сергій Безруков в ролі Саші Білого

Справа в тому, що кілька років тому він придбав простору квартиру в Москві, іпотечний кредит по якій буде виплачений дуже нескоро. Про це Сергій розповів в ефірі шоу “Ти не повіриш!”:

“Я взяв свого часу великий кредит. Платити по ньому мені ще багато років. Я сподіваюся, що доживу. Хочу погасити, звичайно, заздалегідь. Сім’я сподівається, що ти як глава не підведеш. Мені відпочивати ніколи”.

Сергій Безруков
Сергій Безруков

Раніше Безруков був противником реклами, але зараз діватися нікуди і йому доводиться розглядати нові пропозиції, в тому числі і зйомки в рекламних роликах. При цьому актор зазначив, що не боїться більш скромного життя, адже він родом з СРСР, коли часом крім гречки і макаронів нічого не було:

“Нас не залякати! Ми і по талонам ходили, знаємо, що це таке”.

Крім поки ще не виплаченої квартири, у Сергія також є заміський будинок в Підмосков’ї. Там він розводить господарство, вирощує овочі та захоплюється садом.

Сергій Безруков
Сергій Безруков

Як зараз виглядають і чим займаються інші актори “Бригади”, які виконали головні ролі в серіалі, дивіться в наступному відео:

Схожі статті

Сподобалося всім і ще просили. Соковита та ароматна вечеря з курячих ніжок: цей рецепт наснився чоловіку

Приготувати смачну та ароматну вечерю, яка точно підкорить серця усіх присутніх, можна взявши курячі ніжки та правильний рецепт. Цю страву готувати не важко, але виходить вона дійсно чарівною.

Якщо у вас є банани і шоколад, приготуйте цей приголомшливий десерт за 5 хвилин: без духовки та желатину

Смачний, ніжний і легкий десерт всього з двох інгредієнтів – не вигадка, а реальність. Скуштувавши цей смаколик, неможливо відгадати, з чого він зроблений.

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.