Співачка Tayanna пробачила колишньому Єгору Глєбу домашнє насильство: “Мене треба було трішечки побити”

Відома українська співачка Tayanna дала відверте інтерв'ю, в якому підняла тему непростих стосунків з батьком і зі своїм колишнім цивільним чоловіком Єгором Глєбом.

В кінці 2017-го Тетяна Решетняк (справжнє ім’я зірки) отримала нагороду від найбільшої музичної премії України “M1 Music Awards” в номінації “Прорив року”. Її концертні шоу заворожують, вона випромінює впевненість, а її чудова фігура захоплює, хоча так було далеко не завжди. Раніше героїня нашої сьогоднішньої статті ненавиділа себе і своє тіло.

У програмі “Зірковий шлях” артистка зізналася, що обросла комплексами, ще коли була дитиною. Справа в тому, що батько ніколи не говорив доньці, що вона красива, з однолітки над нею сміялися:

“Його [батька] так виховували, і він так виховує своїх дітей. Стільки було таких негативних упереджень, які в мене закинули ще з дитинства. І в школі теж багато хто сміявся з хлопчиків. У мене фігура була така, скажімо так, гітароподібна. Я ж не розуміла, що це красиво, що це жіночно. Коли мені там один хлопець сказав, що я як гітара, я це запам’ятала на все життя. Я так соромилася. Я після того не носила обтягуючі якісь сукні, я сіла на дієту, я почала голодувати, викинула зі свого раціону сіль, сиділа на воді тижнями. Таким чином з’явився комплекс, який я несла, напевно, років 20”.

Tayanna в програмі Зірковий шлях
Tayanna в програмі Зірковий шлях

Через цей комплекс Tayanna довгий час не могла налагодити здорові стосунки з чоловіками. З музичним продюсером лейблу Black Star Єгором Глєбом співачка прожила 3 роки, у них народився спільний син Даніель, але разом з тим в їх сім’ї мало місце моральне і навіть фізичне насильство.

Tayanna і Єгор Гліб із загальним сином Даніелем
Tayanna і Єгор Глєб зі спільним сином Даніелем

Незважаючи на все, Тетяна вдячна цим відносинам, оскільки вважає, що саме вони сформували її як жінку. Більш того, Решетняк називає колишнього своїм ангелом-охоронцем, який витягнув її зі стану несвідомості:

“Це дійсно був урок для того, щоб я стала більш впевненою в собі, щоб я почала звертати на себе увагу як на жінку, щоб я полюбила себе і зрозуміла, що я людина, а не просто додаток до коханого. Я завжди настільки розчинялася в людині, що забувала про себе, про все, що відбувається в моєму житті. Коли людина доводить себе до такого стану, їй завжди Боженька надсилає помічника. Він може бути абсолютно різним, тобто це залежить від того, який метод тобі підходить. Мені тільки такий метод підходив. Ну мене треба було трішечки побити, подьоргати, щоб я прийшла в себе і зрозуміла, що відбувається”.

Tayanna в програмі Зірковий шлях
Tayanna в програмі Зірковий шлях

Настільки філософське ставлення і любов до себе у співачки сформувалися не так давно, а опрацювати всі ці травми їй допоміг духовний наставник.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.