Олег Винник зізнався, що в житті він не такий вже й серцеїд, яким його вважають: Таюне не грозить конкуренція

Співака Олега Винника називають головним серцеїдом країни, що підтверджують мільйони українок, які від нього без розуму. При цьому сам себе артист таким не вважає.

Квитки на концерти Олега Винника розлітаються відразу ж після відкриття продажів, а його фан-клуб є одним з найбільших серед інших зірок вітчизняного шоу-бізнесу. Саме тому важко повірити в те, що якихось 10 років тому в рідній Україні про нього ніхто не знав.

Свій творчий шлях герой нашої сьогоднішньої статті почав в Німеччині, куди відправився після закінчення музичного училища. Завдяки таланту і працьовитості Олег швидко став головною зіркою мюзиклів, а його обличчя прикрашало обкладинки практично всіх німецьких видань. Незважаючи на запаморочливу кар’єру закордоном, в душі Винник завжди хотів виступати для українського глядача, тому в 2011-му повернувся додому.

Олег Винник
Олег Винник на сцені

Сам він зізнавався, що починати все заново було непросто, але це було того варте і тепер Олег, безсумнівно, може називатися справжньою суперзіркою української естради.

Навколо Винника склалося амплуа неприступного серцеїда, за яким упадають безліч красунь, проте в інтерв’ю програмі ЖВЛ співак зізнався, що не згоден з цим:

“Олег Винник не може розбивати серця. Олег Винник навпаки їх намагається склеювати”, — говорить артист.

Олег Винник в ЖВЛ
Олег Винник в ЖВЛ

А любов фанаток він пояснює не стільки своєю мужністю, скільки чуттєвими текстами пісень, близькими кожній жінці. Також Олег розповів, чому приховує від журналістів подробиці особистого життя:

“Хтось там підтримує себе піаром якимось, показуючи свою білизну, своїх дітей по всьому світу або дружин. Мені здається, це все неважливо. Як тільки не буде в тебе того матеріалу, як тільки не буде в тебе тієї любові, як тільки не буде тієї іскри в очах, того щастя і того запалу — все, нічого вже не допоможе”.

До речі, в дружини Виннику приписують його бек-вокалістку Таюне, яка супроводжує його на кожному концерті. Більше подробиць про їх таємні відносини дивіться нижче:

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.