Олеся Жураківська вперше розповіла про ДТП, в якому ледь не загинула: “На мене падав зверху автомобіль”

Відома українська актриса театру і кіно Олеся Жураківська дала велике інтерв'ю, в якому розповіла про випадок, який ледь не позбавив її життя.

До того, як увірватися в світ акторства, героїня нашої сьогоднішньої заробляла на життя шиттям. Олеся за освітою технолог швейного виробництва. У бесіді з Аліною Доротюк для YouTube-каналу DOROTYE зірка розповіла, в чому полягає ця професія:

“Треба було підбирати машини, обладнання для того, щоб зробити послідовність виготовлення того чи іншого виробу. У мене дипломна робота була “Послідовність виготовлення жіночого пальто з вовняним коміром”, — говорить Жураковська.

Аліна Доротюк і Олеся Жураковська
Аліна Доротюк і Олеся Жураківська

Незважаючи на те що зараз її робота ніяк з цим не пов’язана, вона не шкодує про витрачений час на навчання, тим більше, що це ремесло в якийсь період життя її годувало:

“Будь-яке знання — це свобода. Це таке правило. Чим більше ти знаєш, тим ти вільніший. Воно додає печалі, як каже Біблія, але це свобода. У той час, коли я повернулася до Києва, це мене годувало, моя перша професія, моя спеціальність. Можливість з клаптику тканини щось пошити і отримати за це гроші, вона мене підтримувала, і я не сіла на шию своїм батькам, своїй родині, поки шукала роботу і ставала на ноги в театрі, в кіно”.

Олеся Жураковська
Олеся Жураківська

У цьому ж інтерв’ю Олеся поділилася своїм філософським ставленням до життя в цілому, адже воно дуже крихке, а багато хто цього не розуміє. Дуже яскраве усвідомлення цієї істини до актриси прийшло після того, як вона сама опинилася на межі між життям і смертю:

“Зовсім недавно зі мною трапилося так, що я їхала по дорозі і із зустрічної смуги одна машина йшла на розворот, а друга машина чомусь вирішила зліва її обійти, вдарилася об відбійник, злетіла в повітря. А у мене авто зі скляною стелею, і на мене просто падав зверху автомобіль, ось так летів в повітрі і падав. В той момент таке було враження, що час зупинився, так розтягнувся. Ч їхала, тут з одного боку у мене їхала вантажівка, тут летіла машина, і я якось встигла зреагувати, притиснутися, але не вдаритися об фуру, і газонути. Зазвичай рефлекторно люди тиснуть на гальма. Мені потім мій друг, який є професійним водієм, сказав: “Помолилась Господу?”. Кажу: “Помолилась. Спочатку вийшла виматюкалась, а потім помолилась”.

Олеся Жураковська
Олеся Жураківська

На щастя, обійшлося без трагедій і всі учасники ДТП залишилися живими.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.