Слава Камінська розповіла, як одного разу отримала на себе компромат з лазні: “Я дивлюся, ну це я!”

Екс-солістка групи "НеАнгели", а з недавніх пір сольна співачка Слава Камінська розповіла, чи існує в шоу-бізнесі ескорт.

Не так давно жіночий дует “НеАнгели”, що складається зі Слави Камінської та Вікторії Смеюхи, розпався. За словами самих учасниць і продюсера Юрія Нікітіна, прийшов час йти далі, інакше ніякого творчого майбутнього в рамках даного колективу на них не чекає. Тим не менш, вони будуть продовжувати виступати вдвох на корпоративах.

В інтерв’ю для YouTube-каналу “Власть vs Влащенко” Слава розповіла, що на самому початку існування дуету розцінки на їхні приватні виступи стартували з суми 5 тисяч доларів (140 тис. гривень). Зараз же, навіть з урахуванням загальної кризи і розпаду групи, цінник зріс до 12 тисяч доларів (336 тис. гривень).

Не ангели
НеАнгели

Також в бесіді з Камінською ведуча підняла дуже делікатну тему ескортної практики в шоу-бізнесі. Подейкують, що заможні люди пропонують артисткам спільні вечори за великі гроші.

За словами героїні інтерв’ю, для неї, як і для її екс-колеги по “НеАнгелам” це було і є моральним табу:

“Ми завжди після концертів збираємося і їдемо. Ось ми в гримерці змили косметику, сіли в автобус і поїхали. У нас завжди охорона. Ніколи доступу до артистів у нас немає, і ніколи ми такого не практикували, хоча я навіть прайси на себе бачила і розповідали, що по лазнях, по саунах”, — висловилася Слава.

Наталія Влащенко і Слава Камінська
Наталія Влащенко і Слава Камінська

Більш того, одного разу вона навіть отримала на себе “компромат”:

“Мені прислали фотографію. Я дивлюся, ну це я. Розумієте? Це я! Там, значить, панянка чорна спиною сидить, якісь два мужика… Я кажу: “В сенсі?!”. Едгар мені каже: “На вуха подивися, — він же як хірург, — подивися, вуха не твої”. Ну а там реально, ну моє обличчя. Якщо я вже засумнівалася… Думаю, де це я так напилася, чогось я не пам’ятаю. Ось, але ніколи ми таке не практикували”.

Слава і Едгар Камінський
Слава і Едгар Камінські

Проте, подібні пропозиції вона, звичайно, отримувала:

“На самому початку, коли з’явилися соцмережі, якісь гаврики написували. Триста років вони мені снилися. Я завжди перебувала в стосунках, завжди з відносин у відносини якось скакала, і для мене це було в принципі неприйнятним”, — підсумувала співачка.

Слава Камінська на інтерв'ю
Слава Камінська на інтерв’ю

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.