Колишня дружина Дзідзьо вперше зізналася, що підозрювала чоловіка в зраді: “Я бачила дзвінки, повідомлення “

Не так давно український артист Дзідзьо вразив публіку заявою про розлучення з дружиною.

Нещодавно в інтерв’ю Каті Осадчій Дзідзьо розповів, що вже 9 місяців не живе разом з дружиною. Вони домовилися розлучитися, але поки що документально це рішення не закріпили. Дружина виконавця співачка Славія вирішила розповісти правду про шлюб і розлучення з артистом. Вона дала відверте інтерв’ю програмі “Новини.Live “.

Жінка зізналася, що багато років вона відчувала себе в тіні чоловіка. Ярослава хотіла розвиватися, як співачка чи актриса, але чоловік їй це забороняв.

“Він говорив:” Я хочу бути спокійним, я хочу, щоб ти була вдома “. Я дуже хотіла грати у фільмах, але Михайло говорив, що він переживає, адже це великі гроші, а мені не вистачає досвіду. Не хотів мене брати в фільми “, – розповіла Ярослава Хома.

Дзідзьо і його тепер уже колишня дружина
Дзідзьо і його тепер уже колишня дружина

Крім того жінка зізналася, що в якийсь момент вона почала підозрювати чоловіка в зраді.

“У мене були думки, що, можливо, він собі кого-то знайшов, тому що зникло то тепло: Михайло начебто не мій чоловік, він як стіна. Я бачила дзвінки, повідомлення, але ніякого виразної відповіді не отримала “, – зізналася вона.

Згодом з’ясувалося, що Михайло взагалі жив деякий час в студії звукозапису. Спав там на дивані. Потім Дзідзьо повідомив дружину, він знімає собі окрему квартиру і буде жити там.

Жінка зізналася, що розчарувалася в сімейних відносинах.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.