55-річна Руслана Писанка вперше заговорила про дітей: піде по стопах Пугачової?

55-річна актриса Руслана Писанка так і не відчула радість материнства.

Українська актриса і телеведуча вже більше 10 років щаслива в шлюбі з коханим Ігорем Ісаковим. Вони познайомилися в Інтернеті на сайті знайомств. Саме з Ігорем Руслана брала участь в шоу “Зважені и щасливі”.

Руслана Писанка з чоловіком Ігорем в шоу Зважені и щасливі
Руслана Писанка з чоловіком Ігорем в шоу Зважені и щасливі

Незважаючи на те, що Руслані вже 55 років, стати мамою їй так і не пощастило.

Нещодавно актриса зі своїм чоловіком Ігорем дали відверте інтерв’ю програмі “ЖВЛ”, де вперше розповіли, чи задумуються вони про дітей. Руслана зізналася, що ще 10 років тому, коли вона зустріла свого нинішнього чоловіка, вона розуміла, що про дітей думати пізно.

“Ми вирішили, що не будемо займатися цим питанням. Тому що трошки пізно вже було починати. Знаєте, з дітьми, мені здається, або складається, або не складається “, – сказала в інтерв’ю Писанка.

Руслана Писанка з чоловіком Ігорем
Руслана Писанка з чоловіком Ігорем

Також Писанка розповіла, що у її чоловіка Ігоря є син від минулих відносин. Вони з ним в дуже добрих стосунках, хлопець деякий час навіть жив з ними в одному будинку. Зараз же він переїхав до Черкас, але підтримує теплі стосунки з батьком.

Нагадаємо, Ігор – перший офіційний чоловік Руслани Писанки. Також у актриси був цивільний чоловік Іван, з яким вона прожила близько 5 років. Після розставання з чоловіком Руслана довгий час не афішувала своє особисте життя.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.