Тенісистка Еліна Світоліна розповіла, за що полюбила чоловіка Монфіса і поділилася, коли у них з’являться діти

27-річна українська тенісистка Еліна Світоліна поділилася подробицями особистого життям в інтерв'ю програмі "ЖВЛ".

Еліну Світоліну називають “першою ракеткою України”. Світоліна завоювала бронзову медаль на Олімпійських іграх в Токіо в 2020 році і стала справжньою українською героїнею. Завдяки цій дівчині українська Олімпійська збірна вперше отримала медаль з тенісу.

Еліна Світоліна
Еліна Світоліна

У липні цього року Еліна вийшла заміж за французького тенісиста Гаеля Монфіса. До офіційного укладення шлюбу вони зустрічалися 2 роки. А офіційну пропозицію вийти заміж Монфіс зробив в квітні цього року. Українська спортсменка відповіла “так “.

Е
Еліна Світоліна вийшла заміж за французького тенісиста Гаеля Монфіса

Нещодавно українська тенісистка Еліна Світоліна дала відверте інтерв’ю програмі “ЖВЛ”, де розповіла, чим її завоював Монфіс і коли вона планує народити дітей.

“Я полюбила його за його доброту, чесність. Він розуміє, через що я проходжу. Розуміння – це найважливіше “, – поділилася Еліна.

Дівчина зізнається, вона хоче сім’ю та дітей, але поки не готова завершувати спортивну кар’єру заради материнства.

“Я не ставлю якоїсь точки, де б я хотіла закінчити. Для мене важливо виграти якомога більше титулів, а там вже як складеться. Звичайно, мені хочеться дітей, але я вважаю, що потрібно в даний момент викладатися на сто відсотків і бути відданою тенісу “, – заявила Світоліна.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.