Потап відверто розповів про відносини Насті Каменських з його колишньою дружиною Іриною Горовою: “Мене влаштовує”

Потап вважає, що його колишня і нинішня дружина не повинні дружити.

Відомий український реп-виконавець і продюсер Потап вперше одружився в дуже юному віці – 18 років. Його дружиною стала бізнесвумен Ірина Горова. Вони прожили в шлюбі 15 років, побудували разом бізнес і народили сина Андрія, якому зараз 12 років.

Потап з першою дружиною і сином
Потап з першою дружиною і сином

Розлучилися подружжя в 2014 році і ймовірно, що причиною розлучення стали нові відносини Потапа з Настею Каменських.

Потап і Настя дуже довго приховували свої відносини. Навіть будучи в офіційному шлюбі вони робили вигляд, що їх пов’язує просто робота. Закохані розкрили всі карти тільки в травні 2019 року, коли зіграли весілля. Варто зазначити, що на момент весілля вони вже були одружені.

Потап і Настя
Потап і Настя Каменських

Раніше Настя Каменських в інтерв’ю розповідала, що з колишньою дружиною Потапа не підтримує жодних стосунків – вони просто не спілкуються. При цьому Каменських стверджує, що добре ладнає з сином свого чоловіка від першого шлюбу.

Потап в інтерв’ю виданню ” КП в Україні ” вперше прокоментував відносини своєї колишньої і нинішньої дружини і заявив, що його все влаштовує.

“Мене влаштовує їх спілкування між собою. Мені здається, якщо перша дружина буде дружити з моєю дружиною, це не дуже правильно. Повинні бути точно не “військові дії “, але не дружба. Це два різних періоду життя, дві різні системи відносин, різні жінки і різні погляди на світ. Зараз їхні стосунки я б назвав дипломатичним паритетом. “, – заявив Потап.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.