Дзідзьо після розлучення з дружиною подарував їй розкішну квартиру за шалені гроші: хоче возз’єднатися?

Не так давно відомий виконавець Дзідзьо похвалився новим придбанням - розкішної квартирою. Як виявилося, купив він її не для себе.

Близько місяця тому український музикант Дзідзьо розповів, що 2 роки тому придбав квартиру в одному з житлових комплексів під Києвом, в селі Підгірці. Будинок розташований біля озера, навколо природа і свіже повітря. Це дуже дорогий район, в цьому комплексі ціна за житло варіюються від 2,13 млн грн за однокімнатну, і від 5,07 млн грн за трикімнатну.

Цією інформацією Дзідзьо поділився в своєму Інстаграм-блозі, а публікацію прокоментувала його колишня дружина Славія, з якою він розлучився в квітні поточного року.

“Я закохалася в це місце з першого погляду. Спасибі, Михайло, що здійснив мою мрію “, – прокоментувала Славія.

Коментар Славії під постом Дзідзьо
Коментар Славії під постом Дзідзьо

Такий коментар жінки спровокував чутки про те, що Дзідзьо і Славія знову разом і будуть удвох жити в новенькій квартирі.

Однак нещодавно в інтерв’ю програмі ” Зірковий шлях ” Дзідзьо розповів, що цю квартиру він подарував своїй колишній дружині, а про примирення і мови бути не може.

“Це дуже гарна квартира! Неймовірна. Ти виходиш і видно озеро. Це 150 квадратів. Я віддаю її Ярославі “, – зізнався Дзідзьо.

Нагадаємо, в квітні поточного року Дзідзьо в інтерв’ю Катерині Осадчій зізнався, що вже 9 місяців не живе зі своєю дружиною і знаходиться в шлюборозлучному процесі. Славія підтвердила цю інформацію і зізналася, що багато років намагалася зберегти шлюб, але їй це не вдалося.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?