“У нього своя сім’я”: Віктор Павлик розповів, що ніколи не бачив батька своєї дружини Каті

Дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова – дитина з багатодітної родини. Проте за великим рахунком її виховала мама.

У своєму Інстаграм-блозі Катя розповідала, що зі своїм татом не спілкується. Однак широко цю тему не торкалася.

Але судячи з блогу дружини Віктора Павлика, у її житті часто є мама, яка створила надійну опору та підтримку після народження первістка Михайла. Присутність матері Катерини не заперечує і її чоловік Віктор Павлик. Щоправда, каже, стереотипних стосунків зятя і тещі вони не мають — вміють порозумітися.

Мама часто тут. У Каті є ще в Києві рідний брат, в Ізраїлі живе сестра Оля. У нас не такі стосунки, як в анекдоті. Мама у Каті хороша, нормальна. Зятя по стійці смирно не будує. Мама хороша, розумна, добра, тиха. Часом голосно говорить, але це таке. Катя їй каже: “Мамо, не кричи, чого ти кричиш?”,

— розповідав раніше Віктор Павлик у одному зі своїх інтерв’ю.

Павлик уточнив, що мама його дружини старша за самого Віктора всього на 4 роки. А от із тестем не був знайомий і ніколи не бачився.

Ой, батька не бачив. У них там окрема довга історія, вони давно розійшлися з мамою, не живуть, у батька своя там сім’я. Єдине, що я знаю — так це те, що батько в дитинстві навчив Катю слухати шансон-музику Це я знаю точно. І те, що він служив у ВДВ, у спецназі. Тому що Катя якось каже: “Я – дочка спецназівця!”. Ну типу такого. А так не було, я не зустрічався з Катиним татом жодного разу”,

– Розповів Віктор Павлик.

Скріншот з Інстаграм-акаунту Катерини Репяхової
Скріншот з Інстаграм-акаунту Катерини Репяхової

Коментар, наведений у статті, взято з Ютуб-каналу DOROTYE. Повну версію інтерв’ю можна переглянути за посиланням нижче.

ВІКТОР ПАВЛІК: молода дружина; плітки та пересуди; втрата сина; та за що просити вибачення у дітей

 

На нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина” є багато випусків про життя зірок. Інформація, яку ми використовуємо, була взята як з офіційних джерел — в Інстаграм-акаунтах самих зірок, так і від неофіційних джерел — коментаторів, незалежних експертів, фан-сторінок.

Катерина Репяхова стала дружиною Віктора Павлика та завагітніла: не завадило навіть 28 років різниці

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.