Віктор Павлик розповів, чи буде весілля з Катериною Репяховою

Віктор Павлик та його дружина Катерина Репяхова давно розписалися у РАГСі, проте урочистої частини так і не було.

У день свого офіційного одруження молодята скромно погуляли, поділившись фотографіями. А пишну гулянку постійно відкладали. То карантин, то смерть молодшого сина Віктора Павлика, то вагітність Рєпяхової. Тепер у журналістів залишається одне питання — а чи весілля взагалі? Павлик зізнається — планували відзначити круто, а зараз незрозуміло, що взагалі буде.

“Навряд чи, ну не знаю. Ну ми не планували велике весілля. А так, у Дніпрі, людина на 40, тільки сім’я, грубо кажучи. А чому 40? Тому що мені Діма Таран мав дати автобус із Києва – подарувати як весільний подарунок, та повний автобус людей у складі мого сина Сашка, моєї дочки Христини з Рівного, наша одна з бек-вокалістів Олена Терновецька, Іван Корокищук, аранжувальник, з яким я працюю довго, мали всі приїхати до Києва, сісти на автобус, і цей автобус мав поїхати в Дніпро, але це все планувалося, коли не було ніякого карантину, нічого, розумієте?.. Ми там мали дати живий концерт, це мало бути десь за містом на траві. повинен бути якийсь заміський ресторанчик, і пісні спеціальні підбиралися. І з Катею ми мали навіть у дуеті співати якусь пісню разом”,

– розповів чоловік Катерини Репяхової, український артист Віктор Павлик.

Віктор Павлик та Катерина Репяхова
Віктор Павлик та Катерина Репяхова

Нагадаємо, що влітку 2021 року Катерина вперше стала мамою. Вона народила хлопчика, якого назвали Михайло.

Коментар, наведений у статті, взято з Ютуб-каналу DOROTYE. Повну версію інтерв’ю можна переглянути за посиланням нижче.

ВІКТОР ПАВЛІК: молода дружина; плітки та пересуди; втрата сина; та за що просити вибачення у дітей

На нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина” є багато випусків про життя зірок. Інформація, яку ми використовуємо, була взята як з офіційних джерел — в Інстаграм-акаунтах самих зірок, так і від неофіційних джерел — коментаторів, незалежних експертів, фан-сторінок.

Катерина Репяхова стала дружиною Віктора Павлика та завагітніла: не завадило навіть 28 років різниці

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.