“Я поганий батько”: Віктор Павлик зробив відверте зізнання

Український артист Віктор Павлик зізнався, що вважає себе не дуже відповідальним з батьків, адже все життя займався музикою.

Про те, що Павлика, як батька, гризе совість, артист сам розповів в одному зі своїх інтерв’ю. Відверте зізнання можете переглянути відео за посиланням внизу сторінки.

Віктор Павлик констатував: “Я поганий батько”

Віктор Павлик став батьком вчетверте
Віктор Павлик став батьком вчетверте

“Ну який я батько? Поганий батько, звичайно, я. Був. Поганий батько, тому що я постійно все життя на гастролях, дітей практично не бачив, практично не виховував, бо на гастролях, у поїздках. Знаєш, складно сказати, десь у глибині душі я відчуваю, що мої діти були по життю обділені батьківським теплом з батьківського боку. Слава Богу за всіх мам, бо мами виховували своїх дітей, і Слава Богу діти виховані, культурні”, – ділиться артист.

Каже, що наробив багато помилок і в батьковій ноші, і на позиції дідуся. Однак упокорився з цим, адже вибрав сам такий складний творчий шлях.

“Я думаю, у мене ще попереду все … бути хорошим батьком. Тому що дідусь я вже тричі. Ну і дідусь я теж такий собі, тому що онуків я не балую, адже прийнято, що дідусі балують онуків. Тут немає. Рідко бачу, рідко відвідую, рідко дарую якісь подарунки. Але думаю про це, аналізую, каюся, лаю себе.

Однак діти з розумінням ставляться до зайнятості тата, і не звинувачують його в цьому. Принаймні у вічі. А Віктор Франкович сподівається, що виправить колишні помилки вже на молодшому синочку Михайлу, який народився влітку 2021 року.

“Прямо ні, мені не говорили про те, що я поганий батько. Максимум, це Сашко (старший син Віктора Павлика, – ред. одна хвилина): “Тату, ну коли ми вже з тобою зустрінемось, посидимо пару годин поговоримо як батько з сином?”. А з сином я вже 37 років, а поговорити нема коли. І так все життя”, – сказав Віктор Павлик.

Коментар, наведений у статті, взято з Ютуб-каналу DOROTYE. Повну версію інтерв’ю можна переглянути за посиланням нижче.

ВІКТОР ПАВЛІК: молода дружина; плітки та пересуди; втрата сина; та за що просити вибачення у дітей

На нашому Ютуб-каналі “Одна хвилина” є багато випусків про життя зірок. Інформація, яку ми використовуємо, була взята як з офіційних джерел — в Інстаграм-акаунтах самих зірок, так і від неофіційних джерел — коментаторів, незалежних експертів, фан-сторінок.

Катерина Репяхова стала дружиною Віктора Павлика та завагітніла: не завадило навіть 28 років різниці

Схожі статті

В гостях спробувала цей смаколик та випросила собі рецепт: пухкий морквяний пиріг зі сметанним кремом

Морквяний пиріг має не лише ефектний яскравий вигляд, а й є дуже смачним. Випічка пухка, ніжна і не суха. Пиріг виходить вологим як кекс, а сметанний крем довершує цю страву.

Улюблений салат “Грибна галявина” з копченим м’ясом: виходить водночас і соковитий, і такий ніжний. Ідеально

Шарові салати – найкращий варіант страви для будь-якого свята. Розповідаємо, як приготувати смачну закуску з куркою та грибами, яка приємно здивує всіх.

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.