Оля Полякова вперше розповіла, чому відмовляється переходити на державну мову: “Кому це потрібно?”

Нещодавно українська співачка Оля Полякова та її близька подруга телеведуча Маша Єфросиніна у своїй Ютуб-програмі "Дорослі дівчатка" заявили, що не переходитимуть з російської мови на українську.

За словами Полякової та Єфросініної, вони б хотіли перейти на державну мову, але у них не такий багатий словниковий запас і їм важко висловлювати свої емоції українською. Після такої заяви артистки отримали шквал критики від публіки. Глядачі вважають, що у зв’язку із ситуацією в країні, всі публічні люди просто зобов’язані перейти на державну мову і саме нею спілкуватися на телебаченні.

Оля Полякова
Оля Полякова розповіла, чому відмовляється переходити на державну мову

Нещодавно Оля Полякова дала інтерв’ю Вікторії Покатіловій та розповіла, що вона думає про критику публіки. Артистка вважає, що українці не повинні один одного хейтити через мову. Полякова впевнена, що це розколює націю зсередини і саме це потрібно ворогам України.

Так, ми всі переходимо на українську. Ви ж бачите, навіть ті, хто ніколи до цього не розмовляв українською, говорить… Але розколювати суспільство всередині… Треба подумати, кому це потрібно

, — прокоментувала Полякова.

Варто зазначити, що після початку війни Оля Полякова з дочками спочатку поїхали на західну Україну, а згодом у Францію.

Будучи за кордоном, артистка не сиділа на місці, а намагалася зробити все, щоб допомогти рідній країні. Полякова давала благодійні концерти у Європі та США, гроші з яких були відправлені на потреби України. Нещодавно Оля повернулася на Батьківщину.

Оля Полякова у патріотичній сукні заспівала за Україну
Оля Полякова на благодійному концерті

До речі, чоловік Олі Полякової Вадим весь цей час був в Україні у складі ТРО. Співачка зізнається, що дуже переживала за чоловіка, будучи за кордоном.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.