“Я б теж пішла”: Alyosha відверто розповіла про службу Тараса Тополі у ТрО та про своє повернення до України

Популярна українська співачка Alyosha з початком повномасштабної війни росії проти України виїхала до США, а її чоловік Тарас Тополя залишився вдома та пішов служити у тероборону.

Зіркова пара Alyosha і Тараса Тополі до 24 лютого 2022 року була нерозлучною, проте обставини продиктували інші правила. Лідер групи “Антитіла” наполіг на тому, щоб дружина вивезла дітей у безпеку, хоча й сам міг законно залишити країну, оскільки у подружжя троє неповнолітніх дітей, а він підпадає під поняття багатодітного батька.

Проте музикант навіть не припускав такої думки. Навпаки, Тарас заздалегідь готувався до війни, адже був певен, що вона неминуча – це було питання часу.

Alyosha відверто розповіла про службу Тараса Тополі у теробороні
Alyosha відверто розповіла про службу Тараса Тополі у теробороні

На самому початку Тополя відправив сім’ю на захід країни, а вже за кілька тижнів Alyosha із синами та донькою виїхала до Варшави на літак до Америки. Там вони живуть у родичів Тараса – мами та вітчима. Як зізналася в інтерв’ю 24 каналу співачка, за кордон вона виїхала лише заради дітей. Розлука з коханим дається їй дуже нелегко. Незважаючи на те, що Тополя вирішив залишитися і захищати Україну в лавах ТрО, дружина його повністю у цьому підтримує:

Якби я мала можливість, я б теж пішла. Вважаю, що кожна свідома людина, яка розуміє, що може допомагати рятувати Україну, не повинна ховатись. Тому я сама пішла б, якби не треба було вивозити дітей. Я була б разом з Тарасом, – зізналася Олена (справжнє ім’я співачки).

Зазначимо, соліст “Антитіл” Тарас Тополя служить парамедиком і знаходиться у найгарячіших точках фронту. Зв’язок з сім’єю тримає по телефону і, як розповіла Alyosha, оберігає її від усіх подробиць пережитого на війні.

Alyosha відверто розповіла про службу Тараса Тополі у теробороні
Alyosha відверто розповіла про службу Тараса Тополі у теробороні

До речі, нещодавно артистка на тиждень зірвалася в Україну, щоб нарешті за ці кілька місяців побачити та обійняти чоловіка. Тарас не відмовляв дружину, адже так само сильно чекав на цю зустріч.

Схожі статті

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".

Якщо у вас є 1 яйце і 1 яблуко, приготуйте цей рецепт за 5 хвилин: неймовірно смачні пончики – ніжні і пухкі

Ви закохаєтесь у ці яблучні пончики вже після першого відкушеного шматочка. Вони дуже ніжні, м'які і в міру солодкі. Готуються ці смаколики швидко і з доступних продуктів.