“Близькість була, я була закохана…”: колишня подруга Андрія Данилка не приховує правди про стосунки

Андрій Данилко талановито втілює на сцені образ впевненої та яскравої Вєрки Сердючки, але у житті артист почувається самотнім, не вірить в особисте щастя. Одна з колишніх коханих Андрія розповіла подробиці їхнього роману.

Андрій Данилко неохоче ділиться з аудиторією інформацією про свої романи, хоч вони давно пішли у минуле. Останні романтичні стосунки, після розриву яких співак перестав виступати на якийсь час, були у 2016 році. Журналісти не перестають по крихтах збирати підтвердження інформації про романи співака. Колишня колега та подруга Данилко, Радмила Щоголева, яка 20 років тому грала Гелю у “СВ-шоу”, залишається під прицілом журналістів.

Радміла Щеголєва 20 років грала Гелю
Архівне фото. Радмила Щоголева 20 років грала Гелю

Вони не втомлюються ставити питання про любовні стосунки зі співаком, які зав’язалися багато років тому. У програмі “Не бреши мені” було поставлено пряме запитання, чи був у Щоголевої роман із Данилком. Артистка, як і завжди, уникла прямої відповіді, давши короткий опис своїх почуттів на той момент:

…Як ви бажаєте, так і думайте. Ну, просто для мене це близька мені людина… Скажімо, що близькість була. Я була закохана у життя в той момент, і це завдяки йому.

Двадцять років тому долі Андрія та Радмили розійшлися. Причиною розпаду творчого дуету стало рішення Щоголевої піти з проекту, про що вона не розповіла Андрію. Данилко, вразлива й чутлива людина, сильно образився на артистку. Тільки через кілька років вони змогли поговорити про все і залишитися друзями, адже їх багато що пов’язувало. Зрозуміло, що про відновлення любовних стосунків не могло бути мови.

Радміла Щеголєва розповіла про роман із Андрієм Данилком
Радмила Щоголева розповіла про роман із Андрієм Данилком

Нагадаємо, що співак підтвердив стосунки з Радмилою Щоголевою непрямим чином. На проекті “Слава+” треба було збрехати на це запитання. Співак відповів “ні”, коли його запитали про те, чи були у них із Радмилою стосунки. Зараз співаку 48 років, він не втрачає надії зустріти кохання свого життя. Підтверджують це його слова:

Якщо я один, це не означає, що цього хочу. Не у всіх все виходить одразу. Не приховую, я самотній, і мені подобається цей стан, доки я нікого сюди не пускаю.

Наразі Андрій Данилко зайнятий допомогою України на шляху до перемоги.

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.