Олег Винник у прольоті: у Мережі розлетілося фото, на якому Таюне обіймає високий красень, і це не Винник

Олег Винник ніколи не коментує своє особисте життя, але вірні шанувальниці вже й так усе знають про родину співака. Про його таємний шлюб із бек-вокалісткою Таїсією Сватко не говорив хіба що лінивий.

Більше двадцяти років тому, ще будучи юними та наївними, пара Олег та Таїсія назавжди скріпили любовні стосунки узами шлюбу. Журналісти розкопали, що сталася ця подія під час студентства, весілля гуляли у рідному селі Винника в Черкаській області. Коли співак почав стрімко розвиватися в кар’єрі, про свою Таюне вважав за краще не розповідати, адже старанно підтримував образ мачо і самотнього холостяка, який прагне любові. Подейкують, разом Олег та Таїсія виховують дорослого сина в Німеччині, його звуть Юліан. Упродовж двадцяти років Сватко перебувала у тіні слави Винника. Наразі виконавиця поділилася, що скоро вийде її дебютний сольний альбом.

Єдина дружина Олега Винника.
Єдина дружина Олега Винника.

Дружина Винника активно веде свій профіль в Інстаграмі, публікує новини з творчого життя. А після чуток про можливе розставання з Винником, мережу сколихнуло фото, яке спантеличило глядачів. Чутки, до речі, з’явилися на тлі довгої відсутності бек-вокалістки на публіці разом із своїм артистом та бажання стати самостійною артисткою. А тут ще це фото: Таюне в чорному комбінезоні, що облягає, з екошкіри стоїть в обіймах з високим красенем, який ніжно обіймає осину талію красуні-блондинки. Усі, хто не встиг прочитати підпис до публікації, одразу почали будувати свої здогади – Таїсія розлучилася з Винником і знайшла собі іншого чоловіка.

  • Тая розлучилася з Олежкою! О боже, хто це тебе обіймає?
  • Крутий імідж. Нічого собі парочка. Продюсер кльовий у Вас, Тая. Усіх благ, дорогі.
  • Хай Бог милує, така худа не доведи Господь, як з хреста знята! Куди це годиться, одні кості стирчать, ще трошки і Винник знайде собі гарну жінку.
  • Не фігурка, а найкращий витвір природи!

Як бачимо, думки розділилися, але насправді Таюне вітала продюсера з днем народження:

Митрич! З Днем народження!!! Нехай все буде добре в житті особистому та громадському! Многая літа!!!

Нагадаємо, що з початку повномасштабної війни співак Олег Винник не виходить в інфопростір, але допомагає автомобілями для ЗСУ з Німеччини. Подейкують, що причина зникнення – хвороба співака, з якою він бореться.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.