Настя Каменських зізналася, що вони з Потапом залишилися без заробітку: на які гроші живе подружжя

Відома співачка Настя Каменських нещодавно повернулася до України після 5 місяців проживання за кордоном. Співачка дала інтерв'ю та розповіла, як змінилося її життя з початку війни.

Повномасштабна війна в Україні застала зіркове подружжя Потапа та Настю Каменських, коли вони були в Іспанії. Як і для всіх українців, ця подія стала справжнім потрясінням для знаменитостей. Каменських зізнається, вона не знала, що робити. Однак після того, як шок пройшов, зіркове подружжя вирішило робити все, щоб допомогти рідній країні з-за кордону. Артисти їздили різними країнами буквально всього світу з благодійними концертами, а виручені гроші передавали на потреби України. Відомо, що Каменських та Потап на благодійних концертах зібрали 75 мільйонів гривень на потреби ЗСУ та постраждалих у війні людей.

Настя Каменських зізналася, що вони з Потапом залишились без заробітку.

Нещодавно Настя Каменських дала інтерв’ю програмі “ЖВЛ “, де розповіла про те, як війна змінила її життя. Зокрема співачка зізналася, що вона, як і більшість українських артистів, залишилася без роботи та заробітку. Каменських не приховує, що вони з Потапом зараз живуть на гроші, зароблені до війни і відкладені для різних музичних проектів, кліпів та іншого.

Каменських розповіла, що війна не віддалила їх із Потапом один від одного, а навпаки – зблизила. За словами Насті, вони з Потапом стали справжніми партнерами, які думають разом про те, що і як вони можуть зробити, щоб допомогти Україні.

Настя Каменських зізналася, що вони з Потапом залишились без заробітку.

Нагадаємо, що Настя Каменських повернулася до України без Потапа. За словами співачки, у її чоловіка там свій благодійний проект та концерти, і там він може зробити для своєї країни більше, ніж якби він був в Україні.

До речі, Каменських після повернення в Україну почала активну благодійну діяльність. Співачка встигла зустрітися з дітьми, що постраждали через війну в Охматдиті. Також Настя Каменських їздила в Ірпінь, щоби підтримати волонтерів та місцевих жителів.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.