“Мені боляче та незручно”: що відбувається в особистому житті Астаф’євої і чому співачка приховує стосунки?

Днями українська співачка та модель Даша Астаф'єва дала інтерв'ю ведучій Маші Єфросініній. У відвертій розмові Астаф'єва зізналася, чому соромиться розповісти про свої нові стосунки

Даша Астаф’єва вже давно перебуває у відносинах із загадковим чоловіком, особистість якого знаменитість не поспішає розкривати. Ще кілька місяців тому Астаф’єва публічно зізналася, що її серце невільне, проте решту подробиць співачка вирішила залишити при собі.

Проте українська телеведуча Маша Єфросиніна змогла розкусити співачку, і Даша Астаф’єва в інтерв’ю поділилася цікавими деталями, про які її шанувальники раніше не чули.

Минулі стосунки стали для Даші Астаф’євої болючими – дівчина була заручена та готувалася до весілля, проте урочистість не відбулася через те, що її наречений був підозрюваний у кримінальному злочині. За словами співачки, нові стосунки принесли їй позитивний досвід і вона цьому безсумнівно радіє. Проте розповідає про своє щастя зірка скромно.

Так, за словами Астаф’євої, вона соромиться говорити про нового чоловіка, тому що зараз навколо відбувається надто багато важливіших і більш значущих подій. Зірка заявляє, що кожен завжди охочіше прибере на другий план щось особисте. Саме так і вчинила співачка – у світлі війни в Україні Астаф’єва вирішила не вихвалятися новими стосунками, бо їй від цього некомфортно.

Мені боляче і незручно радіти, що я така щаслива, я такі моменти переживаю вперше у своєму житті

, – коментує співачка та модель.

Даша Астаф'єва розповіла про те, чому приховує нового хлопця
Даша Астаф’єва розповіла про те, чому приховує нового хлопця

За визнанням Астаф’євої між розривом із нареченим та початком нових відносин пройшло не багато часу. Співачка зізналася, чим так сильно зацікавив її новий обранець – у хлопця, виявляється, нестандартний підхід до залицянь.

На побачення Астаф’єву запросили досить нетипово: замість звичайних нудних запрошень на Мальдіви чи пропозицій “дістати зірку з неба”, хлопець справді зміг розвеселити та заінтригувати Дашу.

А тут людина розповідає: “А у мене бобер зніс дерево, і ми з нього зробили таку лавку! Приїдь, посидимо…”

, – згадує про перші дні знайомства з новим хлопцем Астаф’єва.

Крім того, за визнанням співачки, вона відчуває у цих відносинах щось, безперечно, нове та цікаве. Так, за словами Астаф’євої, всередині вирують метелики – дівчина хвилюється перед кожною зустріччю з хлопцем, а хвилювання це винятково приємне.

Знаменитість згадала, як сильно хвилювалася перед знайомством з його батьками і жартома заявила, що їй скоро на пенсію виходити, а вона почувається маленькою дівчинкою поряд зі своїм чоловіком.

Схожі статті

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!