“Я з дитинства хотів там працювати”: Андрій Бєдняков розповів, чому продовжив зніматися в росії після 2014-го

Андрій Бєдняков – український телеведучий, який народився у нині зруйнованому Маріуполі. Шоумен навіть після початку російської агресії на Сході України продовжував зніматися у росії. Сьогодні Бєдняков зізнався, чому

Андрій Бєдняков в інтерв’ю для Раміни Есхакзай розповів, з яких причин продовжував виступати та зніматися у росії навіть після початку війни 2014 року. За словами зірки, йому соромно, що він продовжував будувати кар’єру у ворожій країні.

За визнанням Бєднякова, сьогодні він усвідомив, скільки в росії людей, які підтримують війну в Україні, – це основний фактор, який змушує його відчувати докори совісті.

Крім того, як зізнався Бєдняков, у росії ні для кого не було секретом, що він підтримує Україну. Шоумен зізнався, що всі спочатку знали про його позицію. Бєдняков неодноразово озвучував, що вважає Крим українським, проте його головною помилкою виявилося те, що сподівався на розсудливість політиків і на те, що вони домовляться.

Бєдняков також поділився одкровенням про те, що йому багато разів пропонували великі гонорари за виступи на корпоративах, проте він дав кожному замовнику зрозуміти, що поки півострів не повернеться під контроль України, той не відвідуватиме його.

Бєдняков зізнався, що з дитинства хотів працювати на Першому каналі
Бєдняков зізнався, що з дитинства хотів працювати на Першому каналі

Більше того, як зізнався Бєдняков, йому пропонували працювати на першому російському каналі. Телеведучого манили високою заробітною платою та добрими умовами, проте той без роздумів відмовився. Раніше Бєдняков нікому не розповідав, що йому пропонували працювати на російському державному каналі.

У мене завжди була мрія працювати на Першому каналі. Ще з дитинства. Я з Маріуполя, ми дивилися там російські канали. Про це ніхто не знав, але мені пропонував Перший канал, мене кликали на проби, хотіли, щоб я працював. я відмовляв

, – чесно зізнався в інтерв’ю Андрій.

Крім того, на початку військових дій у 2014 році, його звали стати ведучим у кількох розважальних шоу на російському телебаченні. Андрій Бєдняков зізнався, що ці шоу показували в найприбутковіший час, а за зйомки за контрактом він міг отримати близько 350 тисяч доларів. Він відмовився, проте продюсери продовжували вмовляти його стати провідним російським шоу.

У результаті Бєдняков не витерпів і заявив, що не може вести прямі ефіри, доки його рідну область продовжують бомбардувати.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.