Лобода відповіла на запитання, чи приїде виступати в росію за “атомні” гроші: “Дала команду організаторам”

Відома українська співачка Світлана Лобода, яка відкрилася для українців з нового боку після початку повномасштабної війни, розповіла, за які гроші готова виступити зараз у росії.

24 лютого 2022 року росія напала на Україну, розв’язавши територіальний конфлікт 2014 року до повномасштабної війни. Світлана Лобода була однією з тих українських артисток, які й після 2014 року продовжили свою творчу діяльність на російській естраді і навіть переїхали до москви. Її позиція з цього приводу була незрозуміла, але щойно російські війська вторглися на територію України у 2022 році вона у перші ж дні терміново залишила росію разом із рідними та членами своєї команди. Одразу після цього Світлана сказала своє слово і підтримала співвітчизників, почала у соціальних мережах кричати про те, щоб війну зупинили, зайнялася благодійною та волонтерською діяльністю.

Лобода поскаржилася, що сама забирається і готує
Лобода відповіла, за яку суму погодиться виступити у росії

На даний момент співачка живе у Ризі і не будує планів на далеке майбутнє. Вона дала інтерв’ю Катерині Гордєєвій вперше з 24.02, в якому журналістка запитала співачку, чи означає її позиція, що якщо їй запропонують “атомні” гроші за приватну вечірку чи концерт у росії, то вона відмовиться. Ні секунди не роздумуючи, Світлана відповіла:

Звичайно ні, за жодних умов. У мене на початку цього року був розписаний тур росією, іншими містами, в білорусі концерт. 25 лютого я дала команду організаторам відмінити всі гастролі по росії, мінський концерт. Я повернула усі гроші, це дуже важливий момент.

, – заявила знаменитість.

Світлана Лобода
Лобода відповіла, за яку суму погодиться виступити у росії

LOBODA уточнила, що гроші за раніше заплановані сольні концерти, виступи на корпоративах, приватних вечірках у росії та за той мінський концерт були повернуті протягом двох днів після того, як вона дала команду це зробити, і тепер вона не має цього відношення.

Лобода розповіла також, що на початку війни їй все ще надходили пропозиції на виступи на приватних заходах, але зараз уже не пропонують, тому що зараз повністю видно і зрозуміло її позицію і як сказала зірка, тільки якась божевільна людина може запропонувати їй виступати в росії сьогодні.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.