Підтримав Пугачову, але розніс Ані Лорак і Корольову: Андрій Данилко чесно відповів про ставлення до зрадників

Андрій Данилко поділився з шанувальниками своєю думкою з приводу знаменитостей українського походження, які зараз живуть і працюють у росії та продовжують мовчати про війну в Україні

Андрій Данилко – відомий український артист та музикант, який є автором неймовірно популярного сценічного образу Вєрки Сердючки. Знаменитість від початку повномасштабного вторгнення росії залишається в Україні. Нещодавно він висловив свою думку щодо зірок, які народилися та стали популярними в Україні, проте вирішили переїхати жити до росії. Андрій Данилко розповів про те, що думає з приводу “мовчазних зірок”.

Так, Данилко заявив, що йому важко когось засуджувати, однак, як людині, йому незрозуміла та неприйнятна позиція колег Ані Лорак та Наташі Корольової. У YouTube шоу “І грянув Грем” журналісти розпитали музиканта, що він може розповісти про представників російського шоу-бізнесу.

Наталя Корольова – я розумію чому … Вона просто мовчить, але будинок, це страшно. Я не засуджую нікого, але це зрозуміти не можу

, – неоднозначно прокоментував Данилко.

Чоловік також додав, що він із розумінням ставиться до вибору, зробленого Ані Лорак та Корольовою. Хоч він і не поділяє їх рішення мовчати, він намагається не критикувати своїх колег навіть за відверті спроби уникнути відповідальності за своє мовчання.

Андрій Данилко заявив, що не засуджує російських колег
Андрій Данилко заявив, що не засуджує російських колег

Український відомий музикант Андрій Данилко відповів і на запитання щодо свого ставлення до Примадонни. З початку повномасштабної війни Алла Пугачова ніяк не висловлювалася про дії російської влади та армії. Однак багато артистів заявляють, що мовчання Пугачови можна назвати промовистим – мовляв, і без слів зрозуміло, що Алла Борисівна виступає проти. Відзначимо, що від відомого сімейства “віщає” чоловік Пугачової телеведучий Максим Галкін. Так, чоловік відкрито заявляє про свою незгоду з війною в Україні.

Вона все правильно робить. У її випадку, я ось дивлюся, дуже багатьом я порадив би краще вони мовчали, ніж говорили. Мовчання золото

, – додав Андрій Данилко.

Крім того, чоловік згадав про те, що перебуває з Аллою Борисівною у добрих стосунках. За словами Данилка, вона багато разів допомагала йому у важких життєвих ситуаціях – навіть тоді, коли він її про це не просив.

Також Андрій Данилко згадав, що завдяки її підтримці виступав у росії, коли його концерти там були заборонені.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.