Оля Полякова відправила свою 10-річну доньку вчитися до школи-інтернату у Британії: “Мені потрібно працювати”

Відома українська співачка Оля Полякова зізналася, що її двоє дітей тепер навчаються не в Україні, а у Великій Британії. Цікаво, що молодшій дочці співачці лише 10 років.

Цього року старша дочка Олі Полякової Маша закінчила середню школу та вступила до вищого навчального закладу. Спочатку сім’я Полякових планувала, що 17-річна Маша вивчатиме музику в престижному університеті Бостона Берклі. Однак після початку війни в Україні Полякові зрозуміли, що не можуть зараз оплатити навчання в цьому університеті, яке коштує понад 40 тисяч доларів на рік. Саме тому Маша Полякова вступила до іншого навчального закладу у Великій Британії, де вивчатиме музику.

Як виглядають діти Олі Полякової
Як виглядають діти Олі Полякової

Як виявилося, не лише старша дочка Полякової цього року поїхала жити та навчатися у Великій Британії. Молодшу доньку Алісу, якій лише 10 років, артиста теж вирішила відправити вчитися за кордон.

Про це Оля Полякова розповіла у програмі “ЖВЛ “. Співачка зізналася, що це рішення їй далося дуже тяжко, адже 10-річна Аліса – дуже домашня дівчинка, яка досі спить в одному ліжку з мамою. За словами Полякової, її донька навчатиметься у Великій Британії в так званій школі-інтернаті. У Британії таку школу називають “boarding”, що означає навчання разом із проживанням.

Полякова не приховує, її 10-річна дочка благала не відправляти її до цього навчального закладу. Проте Оля пояснила доньці, що їй потрібно працювати і буде краще, якщо вона навчатиметься у школі-інтернаті. Тоді, за словами Полякової, вона зможе заробити гроші на допомогу країни.

Як виглядають діти Олі Полякової
Як виглядають діти Олі Полякової

Нагадаємо, з початку повномасштабної війни Оля Полякова з двома дітьми поїхали до Франції, а чоловік співачки Вадим вступив до лав ТРО. Тільки наприкінці серпня співачка наважилася повернути на Батьківщину, все через те, що у вересні розпочинається навчальний рік. Будучи за кордоном, Полякова їздила з благодійними концертами країнами Європи, виручені гроші з яких вона передала на потреби рідної країни.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.