Єгор Крутоголов з “Дизель Шоу” розповів про скандал із “Кварталом” і повідомив про конфлікт із Ксенією Мішиною

В ексклюзивному інтерв'ю для журналіста Слави Дьоміна Єгор Крутоголов з "Дизель Шоу" розповів про гучний скандал з українською актрисою Ксенією Мішиною, а також повідомив про те, які непорозуміння траплялися у нього з "Кварталом 95"

Сьогодні Слава Дьомін опублікував на YouTube каналі нове інтерв’ю з відомим українським гумористом та актором “Дизель Шоу” Єгором Крутоголовим. У рамках цікавої бесіди артист поділився одкровеннями про війну в Україні, про рідний Миколаїв, про стосунки з дружиною під час війни, а також про кілька гучних скандалів.

Так, Крутоголов розповів, що продюсер гумористичної передачі від “Дизель Студіо” Олексій Бланар “влип” у великий скандал, пов’язаний з українською актрисою Ксенією Мішиною.

Так, продюсер “Дизель Шоу” на особистій сторінці в соціальній мережі опублікував гнівне звернення, в якому, не підбираючи слів, торкнувся Ксенії Мішиної. В опублікованому коментарі Олексій Бланар назвав українську актрису політично продажною, проте висловився чоловік значно нецензурнішою лексикою.

Український актор Єгор Крутоголов поділився з фанатами приголомшливими деталями
Український актор Єгор Крутоголов поділився з фанатами приголомшливими деталями

На запитання Слави Дьоміна, чи правильно було з боку Бланара писати таке про Ксенію Мішину, Єгор Крутоголов чітко відповів: ні, таке рішення було помилковим.

Це було дуже жорстко, і саме я попросив його вибачитися за це. Він це зробив

– прокоментував Крутоголов в інтерв’ю.

Крім того, український артист розповів про те, чому Олексій Бланар вирішив “кинути” у бік Ксенії Мішиної подібні звинувачення. Так, за словами Крутоголова, продюсер та керівник “Дизель Студіо” якийсь час перебував в окупації. Його ворота окупанти розламали танком, а на його дітей, які на той час були у дворі, націлили автомати.

Саме тому, коли Ксенія Мішина необережно висловилася щодо “Дизель Студіо” на особистій сторінці в Інстаграм, у Бланара здали нерви. Нагадаємо, що Ксенія Мішина порівняла команду гумористів з рашистами через те, що в англійському варіанті логотипу є буква “Z”, яка останнім часом асоціюється з оккпуантами.

За словами Крутоголова, пізніше продюсер шоу Олексій Бланар видалив коментар на адресу Ксенії Мішиної та вибачився перед українською актрисою.

Крім того, Єгор Крутоголов також розповів про непорозуміння, які виникали у команди “Дизель Шоу” з “Кварталом 95”. Артист прокоментував неофіційний скандал із “Кварталом”.

У новому інтерв'ю Єгор Крутоголов відверто розповів про скандали за лаштунками гумористичного шоу
У новому інтерв’ю Єгор Крутоголов відверто розповів про скандали за лаштунками гумористичного шоу

За словами Єгора Крутоголова, зараз у команди “Дизель Шоу” та “Кварталу 95” відбувається одночасно і зближення, і віддалення одне від одного. Проте, конкуренція продовжується.

Я дивлюся на це, як на спорт. Для мене це крутий суперник, якого перемогти – це круто. У цій боротьбі ти стаєш крутішим, бо супротивник високого рівня. Щоб його перемогти, тобі потрібно зробити чимало роботи. Ти ростеш і розвиваєшся

– підсумував Крутоголов.

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.