Камалія розповіла, хто із зірок, що зрадили Батьківщину, знову засяє на українській сцені: “У Лободи є шанс”

Відома українська співачка Камалія висловила свою думку щодо Ані Лорак та Світлани Лободи, які з 2014 року жили та працювали у країні-агресорі росії.

Творчий шлях Ані Лорак та Світлани Лободи дуже схожий між собою. Ці дві артистки народилися та почали будувати кар’єру в Україні. Вони багато років були одними з найпопулярніших співачок на своїй Батьківщині. Вони обидві представляли нашу країну на міжнародному пісенному конкурсі “Євробачення” та обидві мають звання Народної артистки України. У 2014 році, коли росія вторглася на територію України, Ані Лорак і Лобода обрали для себе кар’єру у ворожій росії.

Камалія розповіла, хто зі зірок, що зрадили Батьківщину, знову засяє на українській сцені

Однак, коли почалася повномасштабна війна в Україні, Лорак і Лобода повели себе абсолютно по-різному. Кароліна вирішила відмовчуватися і ніяк не коментувати те, що відбувається, а Лобода відмовилася від заробітків у росії та публічно підтримала Україну.

Нещодавно відома українська співачка Камалія дала інтерв’ю журналісту Ростиславу Калацинському та прокоментувала поведінку Ані Лорак та Лободи.

Камалія вважає, що для Кароліни немає вибачення, і місця на українській сцені. А ось Світлану Лободу артистка підтримала, вона вважає, що українці її мають пробачити.

Світлана дуже багато зараз допомагає Україні. Вона дуже багато дає благодійних концертів, вона збирає гроші, вона відмовилася від росії. Я думаю, що згодом українці її вибачать. Я думаю, що в таких випадках треба прощати. Ось Ані Лорак не можна прощати, а Лободу можна.

, – міркує Камалія.

Співачка вважає, що Лобода своєчасно виправляє помилки, яких припустилася 2014 року.

Камалія розповіла, хто зі зірок, що зрадили Батьківщину, знову засяє на українській сцені
Камалія розповіла, хто зі зірок, що зрадили Батьківщину, знову засяє на українській сцені

До речі, Ані Лорак, яка зникла з інформаційного простору на півроку, нещодавно з’явилася. Співачка анонсувала свої концерти у Німеччині та Чехії. Найцікавіше, що в анонсі до своїх виступів Лорак вказала, що вона найтитулованіша співачка України. Ця заява Лорак викликала величезний шквал негативу в українців. Організатори концертів Кароліни у Чехії вже скасували її виступ, а у Німеччині плануються мітинги проти концертів проросійської співачки.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.