Дочка Сумської та Борисюка висловилася про свою старшу сестру, яка живе в москві: “Тоня, залишайся”

Дочка відомих українських акторів Ольги Сумської та Віталія Борисюка Ганна розповіла про стосунки зі своєю старшою сестрою Тонею Паперною, яка живе у москві.

З початком повномасштабного російського вторгнення на територію України Ольга Сумська опинилася в центрі скандалу через мовчазну позицію її старшої доньки Антоніни Паперної, яка залишилася жити у москві зі своїм чоловіком Володимиром Ягличем та їхніми двома дітьми. Спадкоємиця акторської династії не висловилася з приводу війни, що спровокувало хвилю критики на адресу її знаменитої матері.

Спочатку Сумська захищала дочку, що живе в росії, кажучи, що та всім серцем з Україною, але залежна від обставин і не може ніяк висловлюватися, адже живе з родиною в країні, де немає свободи слова, але з недавніх пір артистка заявила, що вигороджувати Тоню більше не збирається, хоча цілком розуміє її позицію та любить.

Донька Сумська та Борисюка висловилася про свою старшу сестру, яка живе в Москві
Дочка Сумської та Борисюка висловилася про свою старшу сестру, яка живе в москві

Молодша сестра Паперної Аня висловилася на тему стосунків з Антоніною у програмі “ЖВЛ”. Донька Сумська та Борисюка розповіла, що раніше вони з нею були дуже близькі, підтримували один одного та жили разом в одній кімнаті. Коли Паперна переїжджала до москви, для Ані це було ударом:

Я пам’ятаю, як вибігала тоді на вулицю, коли вона вилітала вранці до москви. Я вибігала в піжамі і кричала: “Тоня, залишайся”

Критикувати і засуджувати Антоніну за мовчання під час війни Ганна не береться і зізнається, що дуже за нею сумує, хоче чути від неї слова підтримки і не дивлячись ні на що сподівається зберегти тепло в їхніх стосунках назавжди.

Нагадаємо, акторська родина зазнала втрат у перші ж дні повномасштабного вторгнення – 27 лютого померла мама Наталії та Ольги Сумських Ганна Іванівна Опанасенко-Сумська. Артистку поховали на Байковому кладовищі поряд із могилою її покійного чоловіка В’ячеслава Сумського.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.