“Прокидаюсь у пустій оселі”: Сергій Притула прокоментував свій емоційний стан і зізнався, що багато плаче

Сергій Притула залишається в Україні й активно допомагає українцям гуманітарною та волонтерською допомогою. Втім, емоційний стан знаменитості не в такому гарному стані, як могло здаватись

У минулому Сергій Притула швидко здобув популярність та звоював серця українців своїм позитивом та професійністю. Прихильники полюбили почуття гумору відомого ведучого та актора, тому з нетерпінням чекали на прем’єри проєктів, у яких Притула брав участь.

Під час повномасштабної війни Сергію Притулі вдалось здобути ще більшу прихильність людей. Ведучий вразив багатьох своєю волонтерською діяльністю та масштабами допомоги українцям у такі важкі часи. Втім, нещодавно Притула зізнався, що його емоційний стан залишає бажати кращого. Ведучий спростував поширений стереотип про те, що чоловіки не плачуть, заявивши, що останнім часом він часто дозволяв собі випустити емоції.

Сергій Притула чесно прокоментував свій емоційний стан під час війни
Сергій Притула чесно прокоментував свій емоційний стан під час війни

Сергій Притула чесно розповів про життєві моменти, які змушували його “пустити сльозу”. Ведучий був відвертим зі своїми шанувальниками й зізнався, що плакав він і від того, що йому було нестерпно боляче та сумно, і від того, що він сильно радів останнім новинам.

Плакав, коли друзі гинули, коли з братом не було зв’язку, коли вони зачищали Ірпінь. Плакав, коли інші друзі поверталися з полону

розповів ведучий в інтерв’ю для видання “Ґрунт”.

Український ведучий розкрив сімейний секрет

Крім того, Сергій Притула поділився своїми роздумами та відчуттями стосовно того, що його сім’я зараз знаходиться далеко від нього. Нагадаємо, що дружина разом з дітьми виїхала за кордон, а сам ведучий та актор залишився в Україні.

Сергій Притула поділився “сімейним секретом”. Актор та ведучий зізнався, що він зі своєю дружиною завжди мріяв про велику сім’ю, а тому після завершення війни вони хочуть завести ще більше дітей. Втім, зараз акторові важко, адже він сумує за тим відчуттям, коли великий будинок подружжя сповнений радісним сміхом дітей.

Проте, розповідає Сергій Притула, коли він згадує про те, що деякі батьки вже ніколи не побачать своїх дітей, а деякі діти за одну мить стали сиротами, він “запихає переживання кудись поглибше” й продовжує працювати заради спільної мети.

Схожі статті

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!