“Йому немає рівних”: Кондратюк зізнався, хто з молодих артистів набагато талановитіший за Віталія Козловського

Ігор Кондратюк в одному з інтерв'ю назвав ім'я артиста, якого вважає набагато талановитішим за Віталія Козловського. Крім того, продюсер зізнався, чого для успіху не вистачало його колишньому підопічному

Відомий український телеведучий та продюсер Ігор Кондратюк у минулому співпрацював з Віталієм Козловським. Не можна сказати, що їхня спільна робота завершилась на позитивній ноті – в нещодавньому інтерв’ю Кондратюк зізнався, що його екс-підопічний залишився йому винним велику кількість грошей. Саме через цю прикру ситуацію український продюсер вже не цікавиться тим, що коїться у творчості та на професіональному фронті Віталія Козловського.

Втім, Ігор Кондратюк в інтерв’ю для Раміни Есхакзай назвав ім’я молодого артиста, якого вважає набагато талановитішим та успішнішим за Віталія Козловського.

Ігор Кондратюк про творчість переможця “Шансу” Павла Табакова

Нагадаємо, що довгий час Ігор Кондратюк був продюсером популярного раніше шоу “Шанс”. Більш того, телеведучий став співавтором відомого вокального змагання. Саме на зйомках одного з сезонів “Шансу” Ігор Кондратюк познайомився зі своїм колишнім підопічним Віталієм Козловським. У тих же стінах продюсер зустрів Павла Табакова, якого вважає набагато талановитішим артистом.

Павло Табаков
Павло Табаков

Ігор Кондратюк зазначив, що він вважає пісні Павла Табакова кращими за композиції Віталія Козловського. Ба більш, на думку українського продюсера, львів’янин Табаков подобається публіці набагато більше за його екс-підопічного. Ігор Кондратюк не забув увзяти до уваги той факт, що Табаков є автором дитячих різдвяних мюзиклів, а також користується шаленою популярністю серед жителів та туристів рідного міста.

З точки зору музичного фаху Табакову нема рівних серед всіх переможців даного проєкту

– зазначив Ігор Кондратюк.

Що відомо про українського музиканта Павла Табакова

Львів’янин та відомий український музикант Павло Табаков став переможцем телепроєкту “Шанс” 2005 року. Тоді артистові вдалось підкорити публіку та суддів і посісти почесне перше місце. Після перемоги в конкурсі його кар’єра почала стрімко розвиватись. Зараз він є не лише автором численних композицій, але і їх виконавцем.

У культурній столиці України артист володіє творчою школою для дітей, а учні Павла Табакова часто стають не лише гостями його концертів, але й учасниками.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.