“Бачиш, що відбувається?”: ексдиректор Софії Ротару обурився, що артистка втрачає мільйони через принциповість

Нещодавно колишній директор української співачки Софії Ротару в коментарі для медіа зізнався, що артистка відмовляється виступати та втрачає через це чимало замовників

Раніше відома українська співачка Софія Ротару співпрацювала з російським продюсером Сергієм Лавровим. Нині чоловік зізнався, що після початку повномасштабного вторгнення артистка відмовляється від виступів. Більш того, за зізнанням Лаврова, Софії Ротару все одно, які суми пропонують замовники за концерт зірки – співачка доволі принципова людина.

Якщо вірити соціальним мережам Софії Ротару, то артистка нині перебуває у селі, що в Чернівецькі області. Там артистка виросла й вирішила “пересидіти” війну. Колишній директор співачки заявляє, що вона відмовляється від будь-яких робочих пропозицій. Про це Сергій Лавров заявив в інтерв’ю для російського видання.

Ексдиректор Софії Ротару про її нинішню творчу діяльність

Сергій Лавров зізнався росЗМІ, що він регулярно отримує дзвінки від потенційних клієнтів Софії Ротару, втім артистка відмовляється виступати – не важливо, які б великі гонорари їй не пропонували. За словами колишнього директора української співачки, замовники, схоже росіяни теж хочуть побувати на виступі Ротару, часто питають, скільки грошей треба запропонувати артистці, аби та погодилась заспівати.

Якщо чесно, я навіть їй не телефоную і нічого не пропоную. Зрозуміло, що в такий непростий час вона на сцену не виходитиме

– заявив Сергій Лавров.

Софія Ротару від початку повномасштабної війни не виступила ні на одному концерті
Софія Ротару від початку повномасштабної війни не виступила ні на одному концерті

Більш того, за зізнанням російського продюсера, Софія Ротару завжди була принциповою людиною. Якщо співачка щось вирішила, то її думку не може змінити нічого. Так, за словами Сергія Лаврова, відбувається й зараз. Яку би суму не називали замовники, він розуміє, що все марно.

У такі моменти Софія Ротару мені каже: “Ти не бачиш, що відбувається? Я сказала ні, отже не поїду”. Зараз не час виступати, каже вона

– пригадує Лавров.

Більш того, російський продюсер заявляє, що вона за свою кар’єру заробила чимало грошей на безбідну старість. Саме цей факт став причиною, чому артистка ніколи не “чіплялась” за робочі пропозиції. Лавров поділився підрахунками: за один виступ Ротару заробляє близько ста тисяч євро, тому зараз артистка втрачає мільйони через свої принципи.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.