Чоловік Руслани Писанки розповів про останній день життя акторки: “Їй стало краще”

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков вперше після смерті дружини дав велике інтерв'ю, в якому розповів про хворобу акторки та останній день її життя.

Відома українська акторка Руслана Писанка пішла з життя 19 липня цього року. Це стало для всіх справжнім потрясінням, адже про хворобу Руслани не знали ні її прихильники, ні її колеги по сцені.

Вже після смерті Писанки її чоловік Ігор Ісаков зізнався, що жінка боролася з онкологією, однак хвороба перемогла. Подробиці про хворобу та лікування Руслани Писанки чоловік не розповідав. Однак нещодавно Ігор Ісаков дав велике інтерв’ю музею “Голоси Мирних”, де розповів про те, як Руслана дізналась про свою хворобу та як вона провела свій останній день життя.

Руслана Писанка умерла от рака
Чоловік Руслани Писанки розповів про останній день життя акторки

Чоловік Писанки розповів, що після початку повномасштабної війни в Україні Руслана Писанка виїхала в Німеччину, а він залишився в Україні, адже не міг виїхати через військовий стан в країні.

Через 10 днів після від’їзду акторки за кордон вона зателефонувала чоловіку і повідомила, що у неї виявили злоякісну пухлину. Якраз в ті дні від онкології померла її мама.

Ігор Ісаков розповідає, що лікарі давали хороші шанси на одужання. Через півтора місяця після від’їзду дружини він зміг поїхати до неї, виїхавши з країни на запит клініки.

Руслана Писанка с нежностью отзывалась об отношениях с мужем
Чоловік Руслани Писанки розповів про останній день життя акторки

Чоловік розповів, що на той момент Руслана вже проходила третю “хімію”. Ігор згадує, як привіз їй різні перуки і Писанка виходила до нього з різними зачісками та капелюшками. Також Ісаков розповідає, що Писанка нікому не говорила про хворобу, навіть сусідам по гуртожитку, а коли виходила на вулицю, то завжди фарбувалась і посміхалась, щоб ніхто не здогадався про її стан.

Останній день життя Писанки Ігор Ісаков згадує з посмішкою. Чоловік згадує, що тоді їй стало краще і в той день вона була щаслива. Вони їздили на ярмарок, а коли приїхали додому, то разом зварили борщ. У Руслани в той день навіть був гарний апетит.

Однак близько восьмої вечора Писанці стало зле, вона знепритомніла і її госпіталізували.

Чоловік згадує, як тієї ночі зайшов у палату до дружини і побачив, що вона спить. Ігор тихенько сів біля її ліжка, аби не розбудити. В той момент зайшла медсестра і сказала, що Руслані вже не боляче, їй вже добре. Ігор зрозумів не одразу, що це означало. На той момент жінка вже віддала Богу душу.

Схожі статті

Помер батько Ані Лорак: артистка відреагувала на смерть рідної людини та показала своє фото з татом

Відома артистка Ані Лорак відреагувала на новини про смерть свого тата. Знаменитість опублікувала в соцмережі їхнє спільне фото та поділилась власними емоціями з приводу новини.

Коли вдома є старий лаваш та 1 яйце, готую цю просту закуску: рецепт моєї ледачої “подружайки”. Ділюсь

Здивувати гостей можливо, якщо знати правильні рецепти. Розповідаємо про найсмачнішу закуску з яєць і старого лаваша, з яких можна приготувати кулінарний шедевр.

Чоловік сказав: деруни без м’яса – картопля “на вітер”. Зробила такі на пробу і тепер не готую по-іншому

Рецептів дерунів існує безліч – їх готують з грибами, з сиром, з рибою, з яйцем, просто з картоплі. Спробуйте приготувати дуже смачні деруни з м'ясом між шарами картопельки.