Вибагливі зірки з нестерпним характером: Оля Цибульська, Злата Огнєвіч, Віталій Козловський та інші артисти

Якщо ви думали, що українські зірки – ідеальні янголи, то дуже сильно помилялись. Знаменитості зізнались, у кого з них нестерпний характер, із яким важко ладнати

Майже у кожної людини є свої “мінуси”. Зірки – теж люди, а тому в кожного з українських знаменитостей знайдуться недоліки, які одним можуть здаватись глобальною катастрофою, а в очах інших будуть простою складністю, яка легко долається. Втім, українські зірки в коментарі для журналістів ICTV зізнались, у кого з них просто нестерпний характер.

Оля Цибульська

Відома українська співачка зізналась, що вона може задати “перцю”, якщо хтось їй не подобається

Таких дівчат називають небезпечними – на перший погляд, Оля Цибульська тендітна та мила жінка, втім, якщо співачці щось не подобатиметься, вона легко дасть цьому відсіч. Українська артистка зізналась: якщо треба, може і “перцю” задати.

Ні, я не істеричка, я западенська дівчина – гонорова, – сміється Оля Цибульська в коментарі для журналістів, – Мені здається, що в будь-якому бізнесі тільки люди з характером можуть чогось досягнути

Злата Огнєвіч

Українська тендітна співачка зізналась в тому, що насправді має доволі складний характер
Українська тендітна співачка зізналась в тому, що насправді має доволі складний характер

Якщо ви думали, що відома українська співачка Злата Огнєвіч – це втілення милої та спокійної дівчини, то щойно артистка зруйнувала міф. Насправді у Злати “міцний” характер. Вона зізналась, що всі, хто спілкується з нею, знають про це.

У мене дуже складний характер і всі мої близькі про це знають, навколишні та не дуже близькі. Я можу і міцне слівце іноді сказати

– зізналась співачка Злата Огнєвіч.

Павло Зібров та Віталій Козловський

Український співак покепкував над молодим поколінням артистів, а Козловський йому відповів
Український співак покепкував над молодим поколінням артистів, а Козловський йому відповів

У відповідь на запитання журналістів Павло Зібров жартома заявив, що у нього дуже складний характер. А основна його складність полягає в тому, що він абсолютно відкритий та щирий зі своїми фанатами. Співак покепкував з тих молодих артистів, які не підпускають до себе фанатів та ходять з охоронцями, адже у часи його молодості такого не було.

А от Віталій Козловський вважає, що це абсолютно нормально – артисти багато вимагають від себе, а тому й прихильники мусять бути готовими до певних вимог.

Схожі статті

Не стала додавати в тісто яйця, а поклала мед: смачніше булочок ще не виходило. Думаю паски з такого зробити

Ніхто не може встояти перед випічкою. А цей рецепт можна готувати і під час посту, оскільки в ньому немає яєць і вершкового масла. Сьогодні ми підготували рецепт ніжних і пишних медових булочок.

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.