“У нас були такі заруби”: Ігор Кондратюк розкрив деталі гучного скандалу з екс-колегою Сергієм Сосєдовим

Відомий український телеведучий свого часу працював на одному знімальному майданчику зі скандальним Сергієм Сосєдовим. Шоумен зізнався, що між ними все було "не солодко"

Відомий український телеведучий свого часу брав участь у зніманні легендарного вокального шоу “Х-Фактор”. Так, за зізнанням артиста тоді він не зміг знайти спільну мову зі своїм колишнім колегою Сергієм Сосєдовим. В останньому інтерв’ю для “Rostyslove Production” Ігор Кондратюк розповів деталі скандалу.

Ігор Кондратюк висловився про свого екс-колегу Сергія Сосєдова

Нині російський музичний критик Сергій Сосєдов повернувся до своєї рідної країни та підтримує кремлівський режим у війні проти України. Сосєдов робить гучні заяви проти тих своїх колег, які висловлюють незгоду з військовими діями російської армії. Ігор Кондратюк вирішив пригадати, яким був Сосєдов багато років тому, коли вони разом сиділи в суддівських кріслах на телешоу “Х-Фактор”.

Ігор Кондратюк зізнався, що думає про Сергія Сосєдова та розповів про деталі їхніх непорозумінь
Ігор Кондратюк зізнався, що думає про Сергія Сосєдова та розповів про деталі їхніх непорозумінь

Український телеведучий зізнався, що вони з Сосєдовим часто вступали в публічні конфлікти та дискусії. Причиною ставали розбіжності думок у питанні стосовно Радянського Союзу. Ігор Кондратюк розповів, що Сергій Сосєдов завжди виступав “за” історичне минуле, втім сам телеведучий не підтримував його позиції.

У нас були такі заруби з Сосєдовим. Це було дивно… Я вже не розумію, чи була спроба з’ясувати стосунки, чи це просто таке пікетування

– зізнався в інтерв’ю український шоумен.

За зізнанням Ігоря Кондратюка, Сергій Сосєдов завжди виступав за Радянський Союз
За зізнанням Ігоря Кондратюка, Сергій Сосєдов завжди виступав за Радянський Союз

Крім того, український телеведучий пригадав позицію Сосєдова в питанні Криму. Колишній суддя “Х-Фактору” розповів, що він завжди був приголомшений подібними висловлюваннями Сергія Сосєдова. Російський музичний критик люто наполягав на тому, що Крим – російський.

За зізнанням Ігоря Кондратюка, він не міг зрозуміти, чим викликана позиція Сергія Сосєдова. Скандальний шоумен здобув популярність завдяки українській аудиторії та багато часу провів у Києві, тому Кондратюк не міг збагнути, чим була спричинена така думка Сергія Сосєдова та чим все-таки його могли образити українці.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.