Зірку з неба і фонтан у домі: Камалія зізналась, що зробила чоловіку подарунок, який вразив навіть мільярдера

Відома українська співачка довела, що готова на все заради свого коханого. В студії "Люкс ФМ" зірка розповіла, який подарунок зробила своєму чоловікові та як він відреагував на щедрий жест

Вчора відома українська співачка та її чоловік-мільярдер Мохаммад Захур побували в гостях у “Люкс ФМ”. В ефірі програми “Слава + Таня” знаменитості відповіли на велику кількість цікавих запитань. Так, наприклад, Камалія зізналась, на що готова заради свого коханого.

Камалія та Захур про сюрпризи одне для одного

Слава Дьомін в ефірі передачі запитав у Захура, чи полюбляє він робити сюрпризи своїй дружині. Таке запитання ведучий поставив на фоні зізнання, що повернення чоловіка Камалії разом із доньками до України було неочікуваним для співачки. Мохаммад Захур захотів зробити невеличкий сюрприз своїй коханій.

Так, чоловік української співачки зізнався, що Камалія за стільки років спільного життя вже мала звикнути до подібних сюрпризів, адже Мохаммад Захур завжди намагається знайти різноманітні способи, аби вразити та порадувати свою кохану.

Мохаммад Захур і Камалія
Мохаммад Захур і Камалія

Крім того, Захур зізнався, що на початку їхніх стосунків він так само полюбляв дивувати майбутню дружину. Тоді він часто приїздив у гості до співачки, коли вона навіть про це не підозрювала. Слава Дьомін також запитав, чи любить Мохаммад Захур, коли сюрпризи готують йому. Знаменитість зізнався, що обожнює приємні несподіванки, втім до поганих новин ставиться негативно.

Камалія розповіла про останній сюрприз, який робила для свого коханого

Ведучий програми від “Люкс ФМ” запитав у Мохаммада Захура, який презент він отримував від Камалії останнім. Спершу знаменитість зізнався, що насправді Камалія не так часто робить сюрпризи, адже вона повністю щира та відверта зі своїм чоловіком, а отже постійно розповідає йому абсолютно все в ту саму мить, як дізналась сама.

Втім, Камалія вирішила самостійно нагадати чоловікові про свій останній широкий жест. Так, за зізнанням співачки, вона колись побудувала для свого чоловіка фонтан на території їхнього будинку. У відповідь Захур посміявся й зазначив, що одразу не пригадав про цей випадок, адже він бачив увесь процес будівництва, а тому для нього це не стало несподіванкою. Втім, це був доволі приємний презент від дружини.

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.