Оля Цибульська здивувала фанатів відвертістю про особисте: “У мене не було весілля”. Чи причетний Дідзьо?

Оля Цибульська врешті спромоглася показати прихильникам свого чоловіка, розповівши подробиці сімейного співжиття. Всі дуже здивувалися, дізнавшись, що татом синочка зірки є не Дідзьо.

Співачка Оля Цибульська довго тримала в таємниці ім’я свого чоловіка. Фанатам зірки доводилося самим додумувати, хто є татом Нестора, якого вона народила в 2015 році. Увагу широкого загалу привернув Дідзьо, з яким Оля частенько виступала дуетом. А після того, як Михайло Хома розлучився зі Славією, всі вирішили, що саме він согрішив і зробив кумі дитинку.

Візуально Нестор має схожість з Дідзьо

 

Обидві знаменитості запевняли, що мають виключно творчі стосунки, але їм ніхто не вірив. Порівняння Нестора зі світлиною Хоми дозволяло оточенню виявити значну схожість між хлопчиком і чоловіком.

Родинна ідилія

Врешті виконавиці “Цьомчиків” увірвався терпець і в інтерв’ю Gloster, вона розповіла всю правду. Виявляється, Цибульська зі своїм обранцем вже два десятиліття разом. Вони обоє родом із Радивилова, разом навчалися в школі і після того весь час підтримували стосунки. От тільки до весілля справа не дійшла ні до, ні після народження первістка.

Сергій Грисюк займається сімейним молочним бізнесом. Разом із батьком і братом чоловік зірки керує ТОВ “Радивилівмолоко”. Для нього Оля – не зірка, а та сама 10-класниця, яку він колись покохав уперше. Слава й пізнаванність дружини не заважають Сергію ставитися до Цибульської насамперед як до близької людини. Коли почалася війна, родина перебралася на Рівненщину, але згодом знову повернулася до Києва.

Вітаючи коханого з днем народження, Оля виклала в мережу щемке відео, яке викликало захоплення в її Інстаграм-підписників.

Серед коментів можна зустріти й дописи відомих людей:

“Який файний хлопець, молодець, що вийшов з тіні! Ви чудова пара та родина! Дай Боже міцного здоров’я та мирного неба!” – написав Павло Зібров.

“Блін, Оля! Такого гарного мужика ховала!” – у притаманному їй стилі відзначилася Оля Полякова.

Менш титуловані підписники привітали зірку з іменинником, побажавши “щастя, Божої опіки і любови”.

Популярне

Схожі статті

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.

“Хлопчик кучерявий” на святковому столі не переводиться: приготувати торт не складно, а смак і вид ідеальні

Торт "Хлопчик кучерявий" – це звичайний сметанник, але з оригінальним оформленням. Частина бісквіта просочується кремом і викладається гіркою. Виходить дуже незвично на вигляд.

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.