“Не дай Бог”: Ігор Кондратюк чесно розповів про причини, через які його сини не пішли захищати Україну

Відомий український телеведучий та шоумен в останньому інтерв'ю чесно розповів про причини, які змусили двох його дорослих синів відмовитись піти на фронт

Український телеведучий, шоумен та продюсер Ігор Кондратюк нині, як і багато зірок, працює заради перемоги України на своєму власному фронті. Знаменитість активно веде інформаційну війну, займається громадською діяльністю. Втім, останнім часом публіку почала цікавити відповідь на запитання, чому дорослі сини шоумена вирішили не йти на фронт.

Ігор Кондратюк розповів про діяльність своїх синів

Перш за все, за зізнанням Ігоря Кондратюка, його сини, як і він сам, вимушені були тимчасово “відкласти” свої амбіції через проблеми зі здоров’ям. Так, в інтерв’ю для Rostyslove Production знаменитість зізнався, що після початку повномасштабного вторгнення він та двоє його синів хотіли вступити до лав територіальної оборони, втім відмовились від подібної ініціативи.

Ігор Кондратюк прокоментував, чому вони з синами не захищають Україну на фронті та зізнався, чим сім'я займається натомість
Ігор Кондратюк прокоментував, чому вони з синами не захищають Україну на фронті та зізнався, чим сім’я займається натомість

Відомий український шоумен відверто заявив: якщо їм та його синам прийде повістка, вони не збираються від неї тікати. Так, за словами Ігоря Кондратюка, вони підпадають під четверту хвилю мобілізації – у зіркових синів є проблеми зі здоров’ям, а 60-річний український шоумен перебуває в цих списках через свій вік.

Втім, зізнається в інтерв’ю Ігор Кондратюк, попри те, що його сини нині не на фронті, вони продовжують допомагати Україні та українцям в тилу. Шоумен розповів, що обидва сини перебувають в столиці та працюють. Старша дитина Кондратюка монтує соціальні ролики, а ось середній син разом з товаришами організував волонтерський фонд, а також займається блокчейном.

Ігор Кондратюк детально розповів про те, де зараз перебувають двоє його синів, а також, чим вони займаються
Ігор Кондратюк детально розповів про те, де зараз перебувають двоє його синів, а також, чим вони займаються

Український шоумен також зазначив, що розглядає поганий сценарій – у разі, якщо ситуація на фронті погіршиться, він разом зі своїми старшими дітьми готовий відправитись на допомогу. Проте, зізнається Ігор Кондратюк, йому би не хотілось, аби сценарій розвивався саме так.

Вони обидва (сини – прим. ред.) у четвертій хвилі мобілізації, так само як і я, до речі, – розповів український ведучий та шоумен, – мені 60 років виповнилося, але, не дай Бог, буде погіршення на фронті, я піду. Всі підуть, що робити

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.