“Найбільше страждають артисти”: Камалія емоційно висловилась про відсутність гонорарів і фінансову скруту

Відома українська співачка в одному з недавніх інтерв'ю поскаржилась на відсутність в артистів гонорарів. Так, Камалія заявила, що держава має запровадити закон про підтримку

Відома українська співачка Камалія нещодавно завітала в гості до студії “Люкс ФМ”. Разом зі своїм чоловіком Мохаммадом Захуром вона відповіла на чимало цікавих запитань. Так, ведучі запитали в артистки, як вона зараз заробляє, а Камалія, своєю чергою, поскаржилась на відсутність гонорарів.

Камалія про відсутність оплати праці артистів

У студії програми “Слава+Таня” українська співачка Камалія розповіла про те, як ставиться до відсутності гонорарів у артистів, а також прокоментувала свою волонтерську та благодійну діяльність в Україні та за кордоном.

Це повинен бути окремий законопроєкт про підтримку артистів в Україні. Його повинні розглянути та прийняти у Верховній Раді, тому що зараз найбільше страждають у фінансовій сфері артисти. У нас зникли концерти, комерційні концерти

– зізналась українська співачка.

Камалія та Мохаммад Захур прийшли в гості до “Люкс ФМ”

Ведучий Слава Дьомін спитав у Камалії, чи не можна отримувати прибуток з благодійних концертів, організацією та проведенням яких нині активно займаються ледве не всі українські артисти. Втім, Камалія зізналась, що навіть 10% прибутку з благодійного заходу собі забрати не можна, адже в такому випадку благодійність перетворюється на комерцію.

У відповідь на запитання ведучого про те, чи контролюють Камалія та Мохаммад Захур, чи йдуть кошти з їхніх концертів саме на благодійність, артистка відповіла ствердно. Хоча проконтролювати цей процес, за зізнанням співачки, можливо не завжди, вона старається переглянути звіти зі всіх благодійних виступів.

Вони надсилають мені [звіти – прим. ред.], тому що я завжди прошу. Антону, менеджеру своєму, я завжди кажу – нехай звітуються. Наприклад, я привезла годинник, його продавали на благодійному аукціоні, нехай покажуть мені [звіти – прим. ред.]

– прокоментувала артистка.

Камалія також додала, що для неї неважливо, хто саме буде закуповувати потрібні для благодійності речі – її фонд чи організації, з якими вона співпрацювала. Найголовніше для співачки побачити результат та звітність про те, що гроші не зникли.

Схожі статті

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.