60-річний Ігор Кондратюк вперше розповів, що був одружений не один раз: розкрив таємницю особистого життя

Український телеведучий проговорився, що в молодості мав іншу дружину. Шанувальники вперше дізнались про те, що кохана Ігоря Кондратюка не була його єдиною коханою

Відомий український телеведучий, продюсер та шоумен взяв участь в інтерв’ю для Rostyslove Production. У відповідь на одне з запитань ведучого знаменитість проговорився, що насправді до одруження зі своєю коханою він перебував в іншому шлюбі. До слова, про Олександру Кондратюк він також згадав – до весілля зі своїм нинішнім чоловіком вона вже перебувала в шлюбі.

Ігор Кондратюк розповів про свою дружину та їхнє минуле до весілля
Ігор Кондратюк розповів про свою дружину та їхнє минуле до весілля

Ігор Кондратюк пробовкнувся про інший шлюб

У інтерв’ю, яке нещодавно було опубліковане на популярному YouTube-каналі український телеведучий відповів на чимало цікавих запитань. У ході розмови з телеведучим знаменитість пригадав про свою дружину Олександру та поділився з прихильниками подробицями, які приголомшили багатьох. Так, Ігор Кондратюк вперше зізнався, що раніше вже був одружений

Знаменитість розповів про знайомство зі своєю коханою та пригадав, що вони разом з 1996 року. Втім, Ігор Кондратюк розповів про ще одну цікаву деталь. За зізнанням знаменитості, до одруження з Олександрою він відгуляв ще одне весілля. До слова, його кохана теж була в шлюбі.

Ми з 1996 року разом. До того у нас були інші шлюби, але то таке

– розповів Ігор Кондратюк.

Український телеведучий поділився цікавими подробицями про себе та свою дружину
Український телеведучий поділився цікавими подробицями про себе та свою дружину

Що відомо про дружину та сім’ю Ігоря Кондратюка

Відомий український телеведучий та його майбутня дружина Олександра Городецька зустрілись на роботі – тоді вони разом працювали на телеканалі “Інтер”. Молоді зацікавилися одне в одному та почали зустрічатись. Втім цей романтичний період тривав недовго, вже зовсім скоро вони вирішили почати разом жити. Зараз би такий тип стосунків назвали “цивільний шлюб”.

Ігор Кондратюк запевняє, що між ним та його дружиною Олександрою стався службовий роман. На телеканалі майбутня дружина шоумена працювала бухгалтером, а після знайомства вони довго “придивлялись одне до одного”. Втім, пізніше молоді вирішили відставити обережності та спробувати побудувати стосунки – це переросло в міцну сім’ю.

Схожі статті

Пісний яблучний пиріг: нереальний десерт без яєць, молока і вершкового масла. Кожен день печу і не набридає

Навіть без молока, яєць та масла можна приготувати дуже смачний пиріг, який оцінять і дорослі і діти. Рецепт пісної шарлотки – далі у матеріалі.

Котлети не готую! Смачніше в житті не їла: рецепт з фаршу, який тепер постійно замовляє чоловік і свекор

Ця страва з фаршу виходить настільки смачною та соковитою і має апетитний вигляд, що ви можете її не тільки приготувати на вечерю, а й подати на святковий стіл.

Один раз готую – 7 днів відпочиваю. Усі намагаються дізнатися мій ходовий рецепт: заморожені курячі рулетики

Часто бувають моменти, коли ввечері просто немає часу, щоб приготувати вечерю. Рішення бувають різними, і чудовим варіантом є зробити запас у морозильнику. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.