Катя Осадча дізналася, хто залицяється до Тіни Кароль після Євгена Огіра і Дана Балана: за такого можна заміж

Відома українська телеведуча Катя Осадча в шоу "Світське життя" дізналася у Тіни Кароль, хто з відомих чоловіків до неї залицяється та чи приймає вона цю увагу до себе.

В 2021 році українська співачка Тіна Кароль та її колега, молодий український співак Ivan NAVI, записали кліп на пісню “Ангели все знають”. Відео вийшло дуже романтичним, в кадрі зірки гуляли вдвох по Львову під ручку.

Катя Осадча дізналася, які у Тіни Кароль відносини з Іваном Наві
Катя Осадча дізналася, які у Тіни Кароль відносини з Іваном Наві

Прихильники звісно звернули увагу на те, як щасливо Тіна виглядала поруч з Іваном і навіть не була проти його залицянь, тому Катя Осадча в програмі “Світське життя” задала пряме питання, чи є між ними почуття. Кароль все заперечила, але сказала, що дійсно дуже часто ловила на собі його погляд:

Він добряче заглядав у очі, оце точно

, – зізналася Тіна.

Також вона раніше публічно заявляла, що Іван Наві з тих чоловіків, за яких хочеться вийти заміж. Зірки познайомилися особисто в рамках проекту Кароль “Молода кров”.

Нагадаємо, Тіна Кароль офіційно була дружиною свого продюсера Євгена Огіра до 2013 року, в якому він помер від раку шлунку. Вони швидко почали зустрічатися, у 2008 році одружилися і стали батьками сина Веніаміна.

ТОП-5 найкрасивіших і найрозкішніших весільних суконь зірок: Тіна Кароль
Катя Осадча дізналася, хто залицяється до Тіни Кароль після Євгена Огіра і Дана Балана

Після втрати чоловіка співачка довго приходила в себе і більше не виходила заміж, але їй приписували роман з молдавським артистом Даном Баланом, підозри про який з’явилися під час їх участі в шоу “Голос країни”.

Катя Осадча дізналася, хто залицяється до Тіни Кароль після Євгена Огіра і Дана Балана
Катя Осадча дізналася, хто залицяється до Тіни Кароль після Євгена Огіра і Дана Балана

Неприхований від глядачів флірт став головною причиною появи таких чуток, але підтверджень вони так і не надали. Частина прихильників вважає, що їх історія кохання стала сценарним ходом для підвищення популярності проекту, тому що після завершення зйомок їх більше ніде не помічали разом.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.