“Дружина краша – красуня”: Арестович вперше розповіла головні секрети – що їсть та як любить жінок Олексій

Анастасія Арестович у новому інтерв'ю розкрила всі подробиці особистого життя та шлюбу з радником Офісу Президента України. Тепер секретів від публіки не залишилось

Олексій Арестович здобув шалену популярність на початку повномасштабної війни в Україні. Хоча пізніше публічна увага до політика дещо зменшилась, він все ще залишається однією з найвідоміших персон в українській політиці. Арестович щасливо одружений на коханій Анастасії. Хоча про самого політика в мережі можна знайти чимало інформації, Анастасія Арестович залишається таємничою та непублічною людиною.

В останньому інтерв’ю для Анни Олицької Анастасія Арестович розкрила всі таємниці особистого життя та стосунків зі своїм чоловіком.

Історія знайомства з Олексієм Арестовичем

Анастасія Арестович вперше зустрілась зі своїм майбутнім чоловіком у віці 25 років. Тоді, зізнається дівчина, у неї не було планів виходити заміж. Більш того, вона навіть не планувала й не дуже бажала починати серйозні стосунки. Втім, життя розпорядилося інакше.

Хоча раніше Анастасія Арестович зізнавалась, що чоловікам її доволі важко зацікавити, одразу після першої зустрічі вона погодилась піти з Олексієм на каву. Анастасія зазначила, що це був той випадок, коли вона діяла за покликом серця.

Сім'я Олексія Арестовича
Сім’я Олексія Арестовича

Це той випадок, коли доля тебе просто підхопила й понесла у потрібному напрямку. Ти мало чим можеш керувати

– зізналась Анастасія Арестович.

Дружина українського політика зізналась, що покохала свого чоловіка за його впевненість та мужність. Анастасія розповіла, що Олексій ніколи не перекладає відповідальність на жінку та завжди бере все у свої руки.

Про колишніх дружин Олексія Арестович

У планах Анастасії ніколи не було пов’язувати свого життя з чоловіком, який раніше вже перебував у шлюбі та має дітей. За зізнанням дівчини, вона навіть радила своїм подругам ніколи не зв’язуватись з такими кавалерами. Втім, сама втрапила у таку ситуацію, проте може похвалитись здоровими стосунками.

Це заслуга кожної дружини, скажемо так. Усі люди дорослі та всі розуміють, що є діти, а діти – це першочергова турбота. Я не можу сказати, що ми кожного дня спілкуємось, але обговорюємо справи абсолютно спокійно

– прокоментувала Анастасія.

Олексій Арестович зі своїм сином
Олексій Арестович зі своїм сином

Що полюбляє їсти Олексій Арестович

Анастасія Арестович зізналась, що вона відмовилась від вживання м’яса та молочних продуктів. Тому з холодильника подружжя зникли ці продукти. Втім, якщо Олексію хочеться м’яса, він замовляє його в ресторані. А ось від молочних продуктів він відмовився так само, як і його дружина.

Схожі статті

Улюблений дачний рецепт: готую один раз та дістаю з морозилки, коли треба. Така смакота, і завжди під рукою

Цей рецепт обов'язково припаде до вподоби тим, хто цінує свій час. Дізнайтесь, як покроково приготувати тефтелі, а потім заморозити так, щоб вони не втратили вигляд.

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.