Дантес емоційно прокоментував зраду Дорофєєвої з Кацуріним: “Мені це неприємно, не люблю лицемірство”

Володимир Дантес вперше прокоментував своє ставлення до того, що його колишня дружина зрадила йому з його другом. Співак запевнив, що не знає, коли у Дорофєєвої та Кацуріна розпочались стосунки.

Любовну драму Володимира Дантеса та Наді Дорофєєвої публіка обговорює вже більше ніж півроку. Подружжя оголосило про розлучення в березні цього року, що стало справжньою несподіванкою для публіки. Виявилось, що Надя Дорофєєва пішла від свого чоловіка до друга сім’ї Михайла Кацуріна. Таким чином артистка зрадила своєму чоловіку з його другом та увела чоловіка з сім’ї у власної подруги. Через це Надю останні місяці активно хейтять в Мережі. Саме тому співачка майже не показує свої нові стосунки та публіку та не дає інтерв’ю з цього приводу.

Дантес емоційно прокоментував зраду Дорофєєвої з Кацуріним
Дантес емоційно прокоментував зраду Дорофєєвої з Кацуріним

А от колишній чоловік Дорофєєвої Дантес спокійно відповідає на питання журналістів. Нещодавно Володимир дав відверте інтерв’ю програмі “ЖВЛ“, де розповів про своє ставлення до стосунків Дорофєєвої і його вже колишнього друга Михайла Кацуріна.

Дантес запевнив, що був вражений, дізнавшись, що у Наді та Михайла роман. Артист був засмучений цим фактом, зокрема через те, що Дорофєєва не розповіла йому правду і приховувала свої почуття до іншого.

Я не люблю лицемірство і прихованість. Я завжди казав, коли люди недоговорюють, – це неприкольно. Мені не приємно все, що відбулося і те, як це відбулося

, – сказав Дантес.

Також артист додав, що сам чекає, коли вже Дорофєєва дасть інтерв’ю і розповість подробиці роману з Кацуріним, адже Дантес і сам хоче знати, коли це все почалося.

Також Володимир додав, що зараз не спілкується ні зі своїм колишнім другом Кацуріним, ні з Надьою Дорофєєвою.

Після розлучення Дорофєєва почала зустрічатись зі своїм другом Михайлом Кацуріним, а Дантес закрутив роман із Дашею Кацуріною
Дантес емоційно прокоментував зраду Дорофєєвої з Кацуріним

Цікаво, що через декілька місяців після розлучення Володимир Дантес почав будувати стосунки із колишньою дружиною Михайла Кацуріна Дашею. Після того, як їхні половинки їм зрадили, вони почали більш тісно спілкуватися і між ними зародилася симпатія.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.