Як це – бути дружиною Олексія Арестовича: кохана “краша” Анастасія розповіла деталі – “Він мене хвалить”

Нещодавно дружина відомого українського політика розповіла про секрети шлюбу з Олексієм Арестовичем. Його кохана Анастасія зізналась, за які речі її хвалить "краш" мільйонів

Нещодавно дружина відомого українського політика Олексія Арестовича дала ще одне інтерв’ю. Так, Анастасія Арестович обговорила разом із журналісткою Раміною Есхакзай питання свого шлюбу та зізналась, чому не покинула українську столицю. Інтерв’ю було опубліковане на YouTube каналі “Ходять слухи”.

Анастасія Арестович про шлюб

В останньому інтерв’ю дружина радника ОП розповіла, що останнім часом стала набагато популярнішою. Більш того, за зізнанням Анастасії Арестович, її почали дедалі частіше впізнавати на вулиці. Дружина “краша” поділилась, що досі не розуміє, як це – бути знаменитою. Крім того, вона не знає, чи безпечно для неї бути публічною.

Анастасія Арестович зазначила, що вона знає про певні протоколи безпеки ще з 2014 року, проте з лютого змінилось абсолютно все. Дружина радника ОП зазначила, що вона завжди уважна до кожної дрібниці, завжди напоготові – саме за це її і хвалить чоловік Олексій Арестович.

Анастасія та Олексій Арестовичі
Анастасія та Олексій Арестовичі

Анастасія Арестович зізналась, чому не поїхала з Києва

Дружина українського політика прокоментувала той факт, що зараз залишається разом зі своїм чоловіком та сином у Києві. Так, за словами знаменитості, на початку повномасштабної війни вона все-таки покинула українську столицю. Анастасія Арестович розповіла, що вони з чоловіком обговорювали приблизний сценарій дій у випадку початку повномасштабних воєнних дій, втім вирішувати проблеми домовились у міру їх настання.

У день початку повномасштабного вторгнення вона швидко зібрала найнеобхідніші речі та виїхала з сином за межі української столиці. Так, Анастасія Арестович пригадала, що за пів хвилини розмови зі своїм чоловіком вона усвідомила багато речей та пройшла всі етапи прийняття. Дружина Арестовича з його сином повернулись додому, коли той сказав, що вже безпечно – це сталось у травні.

Нині, коментує Анастасія Арестович, вони будуть перебувати в українській столиці. За зізнанням знаменитості, вона не планує виїжджати за межі Києва, доки вони з чоловіком спроможні забезпечити комфортне та безпечне життя для свого сина.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.