Усі дівчата зірки “Кріпосної” Тараса Цимбалюка: нестерпне життя з тещею і освічення в прямому ефірі

Тарас Цимбалюк вже вдруге став холостяком. Нещодавно вигулькнули й інші романтичні пригоди зірки серіалу "Спіймати Кайдаша".

Ангеліна

Перший шлюб з однокурсницею протримався 1,5 року. До весілля голубки зустрічалися 2 роки. Тарас переїхав жити до дівчини. Квартира була занедбана, тож він власним коштом відремонтував житло. Батьки лаяли за це сина, мовляв, краще було б придбати власну квартиру, аніж вкладатися в чужу. Але раз так вийшло, запропонували одружитися.

Спільне життя не задалося, бо жінки – мами, бабусі – весь час научали, що робити молодятам. Тарас не відчував себе главою родини. Особливо докучала теща. Виявилося, що в них із дружиною абсолютно різні інтереси. Тому цей шлюб був приречений. Цимбалюк придбав Ангеліні квиток до Америки, і вони попрощалися назавжди.

Вікторія Варлей

Про 3-річний роман із актором раптово сповістила актриса, що потрапила в число учасниць “Холостяка-12”. Дівчина зізналася, що вони зблизилися під час роботи над серіалом “Суперкопи”. Постійних зустрічей не було. Вони то сходилися, то розбігалися. Все минало дуже емоційно.

Вікторія і Тарас обмінялися не лестивими епітетами

Коли Вікторія виклала світлини з Цимбалюком в Інстаграмі, той розлютився і побажав колишній вилетіти з проєкту вже в 3 епізоді програми. Вона ж у відповідь обізвала екскоханого мавпою.

Дарина Петрожицька

Надії Петражицької на Цимбалюка не виправдалися

Під час участі Тараса в “Танцях з зірками” в 2020 році з’ясувалося, що й тут без колишньої не обійшлося. Дарина розповіла про романтичні стосунки з Чорним Вороном і сподівалася на їх поновлення під час проєкту. Та в Цимбалюка щодо прямих ефірів були зовсім інші плани.

Тіна Антоненко

Освічення коханій актор зробив дуже гарно. Це сталося в прямому ефірі “Танців з зірками”. Тарас підніс коханій, що знаходилася в залі, величезний букет квітів, став на одне коліно, подарував обручку і попрохав стати його другою половинкою. Звісно, дівчина не змогла відмовити на таку пропозицію.

Тарас Цимбалюк з Тіною прожили всього рік

Після цього закохані знялися у відвертій фотосесії, скинувши весь одяг, і врешті побралися. Та сімейне життя протривало всього рік. Шанувальники Цимбалюка були розчаровані, дізнавшись про негаразди в особистому житті зірки.

Нове кохання

Після розлучення актор запевнив, що й досі кохає Тіну і не готовий до нових стосунків. Але злукавив, бо незабаром виклав у мережу таємничі світлини з незнайомкою. Облич на фото немає. Є лише натяк на побачення в кафе і сплетені руки під час прогулянки.

Схожі статті

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.